|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/03/2017 05:37
אקורדיאון Posts: 16381
|
4 רבעי עוף ללא עור לשזף בפפריקה מתוקה. בסיר סוטאז ב2 כפות שמן זית מאדים שני בצלים קצוצים 4 יחידות כרישה פרוסות דק 10 שיני שום לסגור בטיגון את העוף לקצוץ פטריות שמפיניון ופורטובלו. מתבלים באבקת מרק בטעם פטריות או עוף,כוס יין אדום יבש או חצי יבש חצי כוס מים רותחים לבשל כשעתיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|