10/10/2010 21:03
EFF Posts: 6392
|
ל-2 מנות: 1 כף שמן זית בצל גדול קצוץ 250-300 גרם חזה עוף חתוך לקוביות 4 כוסות מים רותחים קופסא גדולה מסוננת של תירס קל כף שטוחה קורנפלור מהולה ב-1/4 כוס מים קרים כף אבקת מרק בטעם עוף 2 כפות רוטב סויה 1 חלבון ביצה להגשה: בצל ירוק קצוץ,כוסברה, פטרוזיליה - לפי טעמכם האישי. מאדים את הבצל בשמן ומוסיפים את נתחי העוף, שופכים פנימה את המים, התירס ומערבבים. מוהלים קורנפלור ברבע כוס מים קרים ושופכים לתוך הסיר. מוסיפים את רוטב הסויה מוסיפים את אבקת המרק וממשיכים בבישול 20-25 דקות. טועמים ומשפרים טעם לפי טעמכם. לפני הסיום טורפים חלבון ביצה ויוצקים פנימה לתוך הסיר תוך ערבוב עד שנטיפי החלבון מלבינים.. בדקת האחרונות להוסיף את עשבי התיבול לטעמכם.
|