|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/10/2010 21:02
EFF Posts: 6392
|
המתכון הזה זכה לכ"כ הרבה שבחים ומחמאות - שחובה לשתף את כולכם, גם מי שלא רשם או במקרה(!) לא הגיע להרצאה. אני מתכוונת לארח בשבת זו עם המתכון הזה.... 4 כרעי עוף טרי (ללא עור כמובן-העור נשאר אצל הקצב....) 2 כפות שמן זית 20 שיני שום שלמות 1 וחצי כוסות יין לבן משחימים את כרעי העוף בשמן ומניחים בצד. באותו הסיר קולים את שיני השום (בשמן ונוזלי העוף שהופרשו..) להחזיר לסיר את העוף למזוג יין לבן לתבל בפפריקה, מלח, פלפל להניח לבישול על אש קטנה לפחות שעה. טעים מאוד ולדברי מירי טעים גם קר...(ואנחנו כמובן סומכים מאוד על טעמה המשובח..) פפריקה מתוקה (אני שמה כף גדושה (אפרת) מלח, פלפל לפי הטעם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|