01/12/2016 05:35
אקורדיאון Posts: 16381
|
לטגן בשתי כפות שמן זית- בצל גדול קצוץ 1 פרסה 4שיני שום קצוצות. להוסיף-2 סלסילות פטריות שמפניון טריות,סלסילת פטריות פורטבלו וסלסילת פטריות ירדן[לקצוץ את כל הפטריות קטן] להוסיף 6-8 כוסות מים רותחים. לתבל באבקת מרק בטעם עוף או באבקת מרק פטריות ולבשל כחצי שעה לאחר רתיחה.להוסיף שמנת לבישול של השף הלבן 15% ולהמשיך לבשל עוד מספר דקות.לתקן טעמים,מלח פלפל. במעמד ההגשה לפזר מעט פטרוזיליה או שמיר קצוצים
|