16/11/2016 19:18
EFF Posts: 6391
|
ניתן להשתמש בכרובית, ברוקולי, קישואים או לשלב ביניהם
ב- 2 כפות שמן זית מאדים: בצל קצוץ כרישה = החלק הלבן 2-3 שיני שום קצוצות מוסיפים 2-3 גזרים בקוביות או עיגולים מוסיפים כרובית או ברוקולי או קישואים
5 כוסות מים רותחים תבלינים לפי הטעם: כורכום, כמון וכו' מלח פלפל או אבקת מרק בטעם עוף להוסיף שמנת לבישול 15%
לבשל חצי שעה אחר רתיחה
ניתן להוסיף גם עשבי תיבול ולהסירם לאחר הבישול
לטחון את המרק ולהגיש עם עשבי תיבול טריים (עירית,שמיר, פטרוזיליה)
|