21/09/2016 20:32
EFF Posts: 6391
|
ל- 8 מנות 2 בצלים וכמה שיני שום לטגן ב- 2 כפות שמן זית להוסיף: 1 ק"ג בשר טחון
לפורר את הבשר ולתבל לטעמכם
להוסיף קופסא רסק עגבניות (מועדף MUTTI) לערבב ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה.
לשטוח את הנ"ל בתבנית
בינתיים לבשל תפוחי אדמה (2 תפוחים לסועד) למעוך לפירה מתובלן טעים (שמן זית, מלח פלפל)
לשטוח את הפירה על עיסת הבשר בתבנית
לפזר מלמעלה פירורי לחם איכותיים לאפות בחום בינוני גבוה כ 1/2 שעה
*****ניתן להכנה עם טחון מן הצומח
|