25/08/2016 09:19
אקורדיאון Posts: 16381
|
מטגנים בצל גדול קצוץ בשתי כפות שמן זית ניתן להוסיף שן שום.מוסיפים סלסילת פטריות שמפניון קצוצות וממשיכים לטגן, מוסיפים 2 קופסאות טונה במים סחוטות,להוסיף מעט אבקת מרק פטריות מערבבים היטב ומעבירים לקערה לצינון. לטרוף 3 ביצים ולהוסיף לתערובת לאחר שצוננה. ניתן להוסיף קופסא גבינה 5%,שמיר קצוץ או פטרוזיליה. לשטח את התערובת בתבנית בינונית משומנת בשמן זית מגרדים גוש קטן של גבינת פרמגן ואופים בחום בינוני גבוה בין 45 דקות לשעה.
|