06/04/2016 23:55
EFF Posts: 6391
|
מרק כרוב מירי בלקין
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
כמה שיני שום קצוצות
כרוב גדול קצוץ
3 פלפלים בצבעים שונים קצוצים
שורש סלרי גדול קצוץ
אפשרויות נוספות:
סלסלת נבטי שעועית
סלסלת פטריות שמפיניון קצוצות
2 קופסאות עגבניות מרוסקות – למשל MUTTI
מלח פלפל/אבקת מרק כאופציה
4-5 כוסות מים
צרור פטרוזיליה גדול
אפשר להעביר את המרק בבלנדר לריסוק קצר לא מחיתי
מאדים את הבצל-שום בשמן, מוסיפים את שאר הירקות, מכסים במים ומבשלים 30-40 דקות.
מוציאים את צרור הפטרוזיליה.
להגשה ניתן להוסיף עלי פטרוזיליה או כוסברה
|