28/01/2016 06:11
אקורדיאון Posts: 16381
|
10 תפוחי אדמה גדולים ויפים מזן דזירה לקלוף ולסדר בתחתית הסיר. לטגן ב-2כפות שמן זית שני בצלים ולפזר מעל תפוחי האדמה ולפזר מלח. חצי ק"ג שעועית לבנה וחצי ק"ג שעועית אדומה שהושרו יממה,להניח מעל תפוחי האדמה והבצל. כוס גריסי פנינה שטופים,להניח באחת מפינות הסיר. לקצוץ שני בצלים גדולים ולפזר מעל כל המרכיבים. לתבל בשן שום,מלח,פלפל,פפריקה מתוקה בנדיבות. להניח מעל קילו וחצי נתח בשר שפונדרה ולכסות מים רותחים בגובה החמין. להרתיח לפחות שעה. במחבת טפלון לקרמל כף גושה של סוכר עם מעט מים ולהוסיף לחמין. להמשיך להרתיח עוד שעה ולהכניס לתנור בחום של 110 מעלות ליממה או לחילופין על פלטה חשמלית. לבשל 10 ביצים עם קליפות בצל כשעה,לקלוף ולהניח בסיר מעל החמין,בבוקר להוציא את הביצים שהשחימו. המקומן להניח קישקע שהופשר וטוגן במחבת עם מעט מרוטב החמין כדי למנוע התפוצצות.
|