14/01/2016 08:14
אקורדיאון Posts: 16381
|
חזה עוף-פרפר או טופו כף שמן,בצל,שום,פלפל,מלח,אורגנו פטרוזיליה או כוסברה רוטב עגבניות אבקת מרק בטעם עוף אופן ההכנה- להכין את הרוטב--לטגן בצל ושן שום להוסיף קופסא של עגבניות מרוסקות של מוטי,מלח,פלפל,אבקת מרק בטעם עוף,אורגנו. לבשל תוך כדי עירבוב עד לצימצום הרוטב. במקביל לחתוך את חזה העוף לרצועות או טופו להשחים במחבת פסים ולהוסיף לרוטב,לבשל כעשר דקות. במעמד ההגשה לפזר צרור פטרוזיליה או כוסברה.
|