30/12/2015 20:39
EFF Posts: 6391
|
טעים גם חם וגם בטמפרטורת החדר 2 מנות
1/2 ק״ג חזה עוף טרי חתוך לרצועות פפריקה בצל גדול קצוץ
2כפות שמן זית 2סלסלות פטריות שמפיניון או תערובת פטריות 200 גרם ערמונים בוואקום חתוכים גס 1/2 כוס מים עם מעט אבקת מרק או -1/2 כוס יין לבן
מטגנים בצל בשמן,מוסיפים חזה עוף ופפריקה מוסיפים ערמונים ונוזלים מוסיפים תבלינים מבשלים 15-20 דקות ניתן להכנה גם עם טופו,בקר,דג ניתן להכניס בסיום צרור פטרוזיליה קצוצה edited by EFF on 12/30/2015
|