הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב חמישי מהנה לכם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/08/2015 05:51

dany
dany
חיוך יקרה
בנוגע לעוגות וקינוחים אני ממש הפכתי לאדוקה. לא נוגעת, לא אופה, יש אורחים? קונה!!!! ומה שנותר או לפריזר או מחלקת. פשוט לא וזהו!!!!!!!!!! ושמציעים לי? אני אומרת לא נוגעת בסוכר וגלוטן בלי פרשנויות והיום שיש כל כך הרבה אנשים רגישים ואלרגים אף אחד לא מתווכח. כך שזו צריכה להיות החלטה שלך ורק שלך.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2015 13:15

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דני היקרה,
קראתי ואהבתי מאד. הרבה מעבר לכך. השליטה שלך מעוררת השראה. לא נתת לחגיגות לשלוט במה אכלת וכמה. כל הזמן מודעות, ובטוחני שנהנית מכל רגע מהמשפחה, מהאירועים המשמחים ובמיוחד מכושר השליטה שלך בכל הנושא של אכילה מבוקרת. מה עוד אפשר לומר? הרי הכי חשוב הוא לשמור על הקיים ולא לקלקל במחי יד מאמצים של כל כך הרבה זמן. אני יכולה לומר שאמש היו בני וחברתו לארוחת ערב ובסופה הגשתי עוגה לא עשירה במיוחד אך אכלתי 1.5 חתיכה של העוגה. מה שנשאר ממנה נתתי להם לסופשבוע. ובמקביל כבר אפיתי את עוגת התפוחים המנצחת שלי כי יש לי אורחים מחר בערב, כן ביום א'. העוגה שאיני יכולה להפסיק לאכול מונחת לה במטבח וכל פעם כשאני רואה אותה אומרת לעצמי. "זה פלסטיק". לא למאכל. מקווה שאחזיק מעמד גם מחר בערב כשאארח את חברינו. לא תמיד השכל הישר הוא זה ששולט בי. אני מודה. היום מוקדם מאד, שעה 5.50 בבוקר צעדתי את המסלול הקבוע שלי וחזרתי שטופת זיעה אחרי כשעה. נחתי כדבעי והלכתי לשיעור פילטיס די קשה ואפילו הרהרתי באפשרות שאולי גם אשחה אח"כ אולם השיעור הלא פשוט החזיר אותי הביתה. ובכן, בין המתעמלות יש אחת חמודה שמידי שבת אופה ומביאה עוגה ביתית מאפה ידיה. "קחי חתיכה" ולקחתי הודיתי לה, מקרב לב. אכלתי בערך ביס אחד וכשלא ראו אותי זרקתי את השאר לפח בדרך. כדי שאיש לא יראה ולא יעלב חלילה. יש רגעים בהם אני בהחלט בשליטה ויש רגעים אחרים בהם אני גם מועדת. אבל הרי כולנו רק בני אדם ולא מושלמים נכון? אשתדל מאד להמשך היום כי אנו יוצאים עם חברים למסעדה בערב. יודעת מראש מה אזמין ומקווה לעמוד ביעד. שתהיה לכולם שבת מקסימה הרמונית ומלאה בכיף. ושבוע מוצלח עם התחלת שנת הלימודים והרבה שמחה ונחת לכולנו. בהצלחה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/08/2015 08:06

dany
dany
אצלי היו חגיגות יום ההולדת........ וברור שזה כרוך גם עם אוכל, אפשר בלי?
יום רביעי קדם יום הולדת נסענו עם חלק מהילדים והנכדים לכנרת....... ביתי שתהייה בריאה דאגה לאוכל............ היה מכל טוב ארץ ישראל ומצריים גם יחד..... אבל שנמצאים בשליטה אז נמצאים בשליטה.
קצת פירות ירקות מים והכל טוב.
יום חמישי יום ההולדת שהוא גם יום הולדתה של אימי אז חוגגות ביחד........... מסעדה בעיר העתיקה בעכו.......... דג על הגריל וסלט ירקות עשיר ושמח. בערב מטיילת עם בעלי ושוב בית קפה........ סלט ניסואז לשניים.
ואתמול יום שישי עשו לי הילדים הפתעה בלנדוור ברמת ישי........ הגיעו כמעט כולם......... למעט נכדה אחת שזה הסופ"ש של אמא שלה והילדים שגרים בחו"ל. ובכל זאת גם כך אנחנו משפחה לא קטנה. כולם הזמינו כאוות ליבם וחשקם אני עם סלט טבעוני על בסיס עדשים וקינואה............. טעים......... המון מים.......... וקינוח? הסתכלתי רק מה הביאו הספיק לי עד מעבר לאוזניים. ............ זהו נגמרו החגיגות עד שנה הבאה.......... עכשיו מתחילים לארגן את החגים...... יהיה מעולה, אני יודעת!!!!!!!!!!!!!
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2015 08:20

נחושה
נחושה
אז מה היה לנו:
שקשוקה חצילים ופטה סלט ירקות קצוץ עם שתי כפית טחינה פרוסת לים דגנים את השניה העברתי ואמריקנו קר עם מעט חלב. בלי מתוק והיו מלא צחוקים וסיפורים מרתקים של חמש בנות.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2015 23:20

miribelkin
miribelkin
Administrator
את מדהימה נחושה יקרה ושתהיה שבת נפלאה ובשליטה
גאה ואוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2015 19:45

נחושה
נחושה
היי חברים,
תיכף מתקלחת מתלבשת ויוצאת לערב עם חברות, כאן בפ"ת....פעם בחודש לפחות מצטרפת לפורום שנפגש על בסיס מי שיכולה מגיעה...
המאפינס ברוקולי כרובית פטריות והרבה בריאות תיכף יצא מהתנור, סלט חתוך לא מתובל, גבינות ....ואני יודעת בדיוק מה אני הולכת לאכול....בלי פחממות בלי לחם ובלי מתוק
במסגרת הזאת באמת יש לי חופש בחירה מצויין וזה שהלכתי שעה בבוקר לא נותן לי את החופש לחפף/לחגוג....אני במודעות ורוצה לתת לעצמי ולמירי מתנת ירידה יפה לכבוד החג.
בזמן האחרון אני משתדלת לחיות ולא להיות בדיאטה וזה עובד לי מצויין....אני אוכלת שלוש ארוחות ביום, שותה הרבה מים בששון, מתמידה בהליכה ולעיתים "נופלת" על פרוסה מיותרת או "מתוק" שחרג ממידתו אבל זה לעיתים רחוקות מאוד ועובדה ששמירת המשקל נשמרת כולל שישישבת ואירועים כך שזה עובד.
אני מתארת לעצמי שאתם ערוכים כמוני מבחינת מה אוכלים בשישבת ואם לא אז שיהיו לכם כל המצרכים בשביל לאלתר
אצלי במקרר יש המון ירוקים, כולל אספרגוס (מגיע לי), חסות , פראסה, וגם ירקות נהדרים אחרים מכל הצבעים - ככה זה שמבקרים בשוק בפ"ת ולא עומדים בפיתוי...כמו בחנות ממתקים כל הצבעוניות והבריאות הנהדרת.
גבינות, יוגורטים, בישולים חלקיים ...השאר מחר....בקיצור אין סיבה למסיבה ואין סיבה לנפילה ולא תהיינה עוגות....ולא התפתיתי לקנות מבחר פירות....רק תפוחים ושזיפי שגיב.
גם את נושא החלה בשישבת אני מפחיתה ומאחלת לעצמי ולכם שבת נפלאה.
ערב נהדר ולילה טוב, נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב חמישי מהנה לכם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!