הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל אחת והתמודדות שלה !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/08/2015 10:55

dany
dany
אגב אני כן זוכרת מאכלים מהילדות. יותר את אלו שלא אהבתי ...........wink
0 קישור קבוע (Permalink)
14/08/2015 10:54

dany
dany
חנה יקרה
אכן הניתוחים הפכו להיות מראה נפוץ במחוזותינו........
אני מכירה מספר רב של אנשים שעברו את הניתוח........... וכולם מספרים את אותו הדבר ....... בסופו של יום לא עברנו ניתוח מוח רק ניתוח בבטן. כך שברגע שעוברת ההשפעה של הניתוח על הבלוטות ויש השפעה לא לטווח ארוך. ואם הבן אדם לא עשה איזה שינוי חשיבתי/פסיכולוגי. יש מצב שהוא חוזר לאותו משקל שהיה ואולי אפילו יעבור אותו. תאמרו אבל הניתוח מקטין מאד מאד את הקיבה והקיבולת היא מאד מצומצמת........ אז א. זה שריר ובסופו של דבר הוא גדל ומתרחב ושנית אפשר להשמין ממנות קטנות שמכילות מאות ואלפי קלוריות...... אין גבול ליכולת ההמצאה של האדם השמנמוד.
אני מאמינה בכוחה של קבוצה ובראשה המנחה שגם למודת ניסיון, לא מתנשאת כי יודעת שהבור הבא ממתין מעבר לפינה ויש לעבוד יום יום בכדי לא ליפול לתוכו. ואם נפלנו ........ מיד מיד להתגבר ולצאת. לא לשקוע ברחמים עצמיים ולרדת עוד ועוד למטה,
בנימה זאת מאחלת לך ולמשפחתך שבת שלום וארוחות קלות.

חיוך מהלב כתב:
יש לי חברה טובה שלצערי יש לה איזו מחלה כרונית שבעקבותיה היא רזתה מידי. ובכן היא הולכת לדיאטנית לצורך השמנה וכל שבוע או שבועיים כשהיא מבשרת לי שעלתה ולו מעט במשקל אני שמחה ומאושרת בשבילה. "הצעתי לה לתרום לה את הקילוגרמים שארד, אך זה נשאר בתחום חוש ההומור בין שתינו. היא גם שמחה עבורי על כל קילוגרם שנושר ממני ע"י התהליך.
תודה לאל אני בריאה ולכן, אין לי שום סיבה להתלונן וכמו שמירי תמיד מספרת על החניכות שבאות עם "פרצוף" אחרי השקילה, כי הן מבואסות שלא ירדו או שעלו חלילה, כמובן אני גם כן לעיתים ביניהן במיוחד אם אני משתדלת מאד ואין תוצאות כי מה לעשות לגוף יש לו"ז ודרך משלו להגיב לכל מה שאנו עושים טוב עבורו. כידוע, כל דבר כדאי לקחת בפרופורציה. כשמירי סיפרה על התלאות של חברתה לאחר ניתוח הקיבה שעברה, באמת חשבתי על חברתי הטובה שכל כך רצתה לעבור את התהליך בהבנה (מוטעית) שמיידית ירדו ערכי הסוכר שלה, ומיידית היא "תהייה חתיכה". יש מקרים בהם זה קורה לא מיידית אך לאחר זמן קצר, אולם יש מחירים אחרים לניתוח כזה ורק במקרה שאין ברירה כדאי לעשותו. אחרת, כדאי להמשיך וללכת עקב בצד אגודל, לעשות את המיטב שלנו על מנת להגיע לתוצאה והעיקר לדעת שהמסגרת שומרת עלינו. חברתי שרצתה מאד בניתוח "ירדה מזה" כי אחרי הרבה דיונים עם הרבה רופאים זה לא מומלץ לה בריאותית. למרות גילה חזרה לדיאטה מאוזנת ומתרגלת לירידה איטית אך בריאה.
שהמשקל לא הראה תוצאה מקווה השבוע, כפגשתי חברה שלא ראיתי כשבועיים הערתה הראשונה כשראתה אותי "חנה רואים שרזית" כלומר לא תמיד הכל נראה על הגולם והבגדים שהפכו יותר נוחים בהחלט עוזרים לי להרמת המורל.
בנושא ילדים חטיפים ועוד, נראה לי שהנכדות שלי בעיקר, זוכרות ארועים על פי האוכל שהיה שם ושהן נהנו ממנו. למרות שכלתי אינה אוכלת שום ירק טרי, הילדים כולם מקבלים חטיפי ירקות לארוחת עשר אם הם מחוץ לבית. איני זוכרת את ילדותי דרך המאכלים בלבד, האם הדור הנוכחי השתנה? האם אלה הדברים שגם ילדים אחרים זוכרים.? יתכן שהיום בשל השפע שיש לנו מתחת לאפנו בכל הנושא של ארוחות וחטיפים מעביר את הילדים על דעתם? אשמח לשמוע את קולכן בנושא זה ובכלל.
לקראת שבת, שהולכת להיות מהבילה ודביקה, נמשיך לשבת במזגנים עד כמה שאפשר, ובעיקר אני אשתדל להיות עסוקה עם אירוח בני משפחתי, (כן זה כולל אוכל ) אולם רק ארוחה צנועה וטעימה אני מקווה.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2015 17:29

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יש לי חברה טובה שלצערי יש לה איזו מחלה כרונית שבעקבותיה היא רזתה מידי. ובכן היא הולכת לדיאטנית לצורך השמנה וכל שבוע או שבועיים כשהיא מבשרת לי שעלתה ולו מעט במשקל אני שמחה ומאושרת בשבילה. "הצעתי לה לתרום לה את הקילוגרמים שארד, אך זה נשאר בתחום חוש ההומור בין שתינו. היא גם שמחה עבורי על כל קילוגרם שנושר ממני ע"י התהליך.
תודה לאל אני בריאה ולכן, אין לי שום סיבה להתלונן וכמו שמירי תמיד מספרת על החניכות שבאות עם "פרצוף" אחרי השקילה, כי הן מבואסות שלא ירדו או שעלו חלילה, כמובן אני גם כן לעיתים ביניהן במיוחד אם אני משתדלת מאד ואין תוצאות כי מה לעשות לגוף יש לו"ז ודרך משלו להגיב לכל מה שאנו עושים טוב עבורו. כידוע, כל דבר כדאי לקחת בפרופורציה. כשמירי סיפרה על התלאות של חברתה לאחר ניתוח הקיבה שעברה, באמת חשבתי על חברתי הטובה שכל כך רצתה לעבור את התהליך בהבנה (מוטעית) שמיידית ירדו ערכי הסוכר שלה, ומיידית היא "תהייה חתיכה". יש מקרים בהם זה קורה לא מיידית אך לאחר זמן קצר, אולם יש מחירים אחרים לניתוח כזה ורק במקרה שאין ברירה כדאי לעשותו. אחרת, כדאי להמשיך וללכת עקב בצד אגודל, לעשות את המיטב שלנו על מנת להגיע לתוצאה והעיקר לדעת שהמסגרת שומרת עלינו. חברתי שרצתה מאד בניתוח "ירדה מזה" כי אחרי הרבה דיונים עם הרבה רופאים זה לא מומלץ לה בריאותית. למרות גילה חזרה לדיאטה מאוזנת ומתרגלת לירידה איטית אך בריאה.
שהמשקל לא הראה תוצאה מקווה השבוע, כפגשתי חברה שלא ראיתי כשבועיים הערתה הראשונה כשראתה אותי "חנה רואים שרזית" כלומר לא תמיד הכל נראה על הגולם והבגדים שהפכו יותר נוחים בהחלט עוזרים לי להרמת המורל.
בנושא ילדים חטיפים ועוד, נראה לי שהנכדות שלי בעיקר, זוכרות ארועים על פי האוכל שהיה שם ושהן נהנו ממנו. למרות שכלתי אינה אוכלת שום ירק טרי, הילדים כולם מקבלים חטיפי ירקות לארוחת עשר אם הם מחוץ לבית. איני זוכרת את ילדותי דרך המאכלים בלבד, האם הדור הנוכחי השתנה? האם אלה הדברים שגם ילדים אחרים זוכרים.? יתכן שהיום בשל השפע שיש לנו מתחת לאפנו בכל הנושא של ארוחות וחטיפים מעביר את הילדים על דעתם? אשמח לשמוע את קולכן בנושא זה ובכלל.
לקראת שבת, שהולכת להיות מהבילה ודביקה, נמשיך לשבת במזגנים עד כמה שאפשר, ובעיקר אני אשתדל להיות עסוקה עם אירוח בני משפחתי, (כן זה כולל אוכל ) אולם רק ארוחה צנועה וטעימה אני מקווה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל אחת והתמודדות שלה !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!