הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חיזוק חיובי - ליבת ההצלחה בתהליך !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/08/2015 10:59

dany
dany
יקירתי כל מילה בסלע.
ואת חברה לדוגמה. כל הכבוד על התמיכה ועל כך שאינך "מנדנדת" לחברה שאינה מסוגלת/יכולה להיכנס לתכנית.
ואכן מי שלא מבין כי מסגרת זה הפיתרון.......... פשוט עוד לא הגיע אל ההכרה מה עליו לעשות בכדי לשפר את חייו. ברור שלא יורדים ביום אחד...... היא גם לא עלתה ביום אחד, אך יום רודף יום ושבוע רודף שבוע ואם מתחילים בסוף גם מגיעים לתוצאות. מי שלא מתחיל בוודאי לא יראה שום שינוי.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2015 15:24

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יש לי חברה טובה אך מבוגרת ממני בהרבה שה"חלום שלה" לעבור ניתוח קיצור קיבה זה הדבר היחידי שעניין אותה משך השנתיים האחרונות. היא החלה לאכול גם בהתאם לאכילה אחרי הניתוח ולמרות שהיא מבוגרת, ועברה כ-4 סדרות של בדיקות בבית החולים (גם החליפה בית חולים במהלך התהליך) האמינה שהנה זה מגיע והחלום להיות פחות 40 קג או 30 קג עומד להתגשם סופסופ. בסופו של דבר במהלך הבדיקות האינטנסיביות התגלה משהו בבריאותה שעלול להשפיע על החלטת הרופאים לנתח אותה (בהרדמה מלאה). משך שנתיים ניסיתי אני וגם בני משפחתה להניא אותה לעבור את הניתוח מכל הסיבות הטובות בעולם מה עוד שאינה יכולה לממן בכלל ניתוחי אסטטיקה שתצטרך בעקבות ניתוח כזה. בסופו של התהליך המתיש, אמרה לה רופאה מרדימה שלא כדאי לה לעבור הניתוח גם אם הוא קצר וכו'. חברתי כנראה תצטרך להיפרד מהחלום להפוך ל"חתיכה" במהרה מאד. היא אמנם ירדה מספר קג נכבד ובאמת כל הכבוד לנחישות שלה ולהתמדה. עכשיו בני משפחתה אומרים לה " בנותיה ": "נראה כמה זמן תוכלי לעשות את הדיאטה החזקה שלך וכמה זמן תחזיקי מעמד" כי מנסיון עברה היא ירדה הרבה מאד אך עלתה את הכל ועוד בחזרה. האם זהו עידוד לבן משפחה שסובל ומתמודד עם הבעייה ???הפעם היא נחושה למרות שבגילה התהליך הוא קשה יותר בשל חילוף החומרים האיטי ועוד גורמים. כששמעתי את תגובת בני משפחתה מאד כעסתי. אני החלטתי שכל יום אני אחזק אותה (היא הולכת לדיאטנית מדיי שבועיים) למעקב ושקילה. נכון, זה יקח זמן רב, וזה איטי אבל אני מאמינה בה ולא אעזוב אותה להתמודד לבד. כל יום יש לי מילים טובות וחמות לומר לה, לחזק אותה כדי שתוכל להמשיך. כי מי כמוני יודעת ומכירה את הקושי לשמור כל הזמן ולהיות עם יד על הדופק בלי הפסקה ובלי "נפילה". מי כמוני יודעת שיש זמנים שמאד קשה לשמור ואז יש נסיגה בתהליך, מי כמוני יודעת כמה לא פשוט להגיע למשקל טוב ולשמור עליו. זה הרי הכי קשה והכי מאתגר אותי וגם אחרים אני בטוחה. מי שמקבלת עידוד וחיזוקים כל הזמן על המאמץ ועל ההתמדה יכולה להתמיד יכולה לעמוד באתגר. מילה טובה פירגון, כל אלה הם באמת אבני היסוד בהצלחה בתהליך.
יש לי חברה אחרת שמנה מאד שסובלת מכאבים חזקים ברגליה. הרופא מתעקש שעליה לרדת במשקל (היא בכתה ואמרה לי : "כיצד אפשר להוריד משקל מהיום למחר"???אולם לדעתי אין לה רצון ללכת לאיזו מסגרת ובאמת להתאמץ ולהגיע לתוצאות. אני לא נותנת שום עיצה. כשאנו נפגשות היא מייד הולכת וקונה לעצמה גלידה או משהו אחר ש"בא לה". כיון שאני מודעת לקושי שלה, מעולם אף פעם לא הערתי לה וגם לא מגיבה לצורת האכילה שלה כשאנו ביחד. אין טעם לדעתי. אם מישהי מחליטה על שינוי בחיים עליה מיידית לעשות משהו לעצור את העלייה ולהאבק מחדש כי לפני כמה שנים הצליחה להשיל מעליה הרבה קג. כפי שאתן מבינות היא העלתה הכל בחזרה. לבד היא לא יכולה לעשות שום שינוי.
אני מבינה שאני שמנה כרונית וככזו עלי להיות כל החיים במסגרת תומכת ומסגרת שמחייבת אותי לשמור.... לפחות אני שלמה עם עצמי ויודעת שאין דרך אחרת שאם לא אהיה כל שבוע על המשקל גורלי יחרץ ולא לטובה בנושא זה.
כל מה שכתבתי בטח אתן ואתם מכירים ומכירות מחברים וחברות שלכם, מבני משפחה קרובים ורחוקים כי אנו יודעות שמחלת ההשמנה היא מחלת המאה ה-21 עם כל ההשלכות השליליות על בריאותנו.
העיקר שנעבור בשלום את הקיץ המהביל הזה, ונגיע לסתו בקלילות ובשמחה. לעיתים גם מישהי שמתנהגת כמו החברה האכלנית, היא גם מראה בשבילי. בדיוק כך איני רוצה להיראות ובדיוק כך אני לא אנהג. תודה לאל שיש לי "מראה כזו" ואני בהחלט הייתי במקומות הנמוכים האלה אך לעולם לא עוד !!! גם אם יש תקופות "קשות" אחריהן יש תקופות קלות יותר וזאת אני יודעת מנסיוני.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חיזוק חיובי - ליבת ההצלחה בתהליך !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!