06/08/2015 01:09
EFF Posts: 6391
|
ספגטי בולונז
1/2 חבילה ספגטי (רצוי מחיטת דורום) 1/2 ק״ג בשר בקר טחון 2 כפות שמן זית 2 בצלים קטנים קצוצים כרישה קצוצה (אופציונלי) 6-8 שיני שום כתוש שורש סלרי מגורד בפומפיה גסה גזר גדול מגורד בפומפיה גסה מלח פלפל ואו אבקת מרק אורגנו, בזיליקום קופסא רסק עגבניות מומלץ. Mutti אופציה עגבניות שרי או רגילות קלופות וקצוצות
לבשל את הספגטי קרוב לזמן סיום בישול הבולונז לרמת אל דנטה ולהניח בצד.
לטגן את הבצל,כרישה,שום גזר וסלרי להוסיף את הבשר ולבשל עד שמחליף צבע.
להוסיף את מוצרי העגבניות לתבל לבשל כשעה על אש קטנה. להגיש יחד עם הפסטה המבושלת
|