30/07/2015 08:11
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אמש שוטטתי לתומי בקניון הקרוב לביתי. התעכבתי קצת להתבונן בקונדיטוריה שיש לה בית קפה בקניון. איני רוצה לציין את שמה הידוע כדי לא לפרסם !!!! ןבכן מה אני רואה? סופגניות עם ריבה, וגם דונטס עם סוכריות הפזורות מעליהן, בקיצור כל מיני סופגניות. לרגע חשבתי - חנוכה עוד ר ח ו ק מממאד וכבר אנו בתוך הסופגניות? לא המחשבה השיווקית היתה בודאי, ילדים וחופשה הנה הזדמנות לשווק להם את הרעל הזה. סתם פתחתי בשיחה עם בחור צעיר וצנום העובד שם. מה דעתך שאלתי.??? הוא אמנם הקשיב לי אך נראה לי שבאמת מבחינתו דיברתי ב"סינית עתיקה". הסברתי לו את העובדה שיש בקיץ הרבה פיתויים גם בלי עוד תוספת של סופגניה כזו או אחרת, שגם ילדים סובלים מעודף משקל ואפילו ממחלות של אנשים מבוגרים, קצת סיפרתי לו על הקושי לשמור על משקל תקין לאורך זמן, (כנראה שלא הבין על מה אני מדברת בכלל) אבל החלטתי גם לא לצלם את הדברים האלה, כי בהחלט זה הרי לא ישנה את מה שהקונדיטוריה החליטה, לשווק באמצע הקיץ את הסופגניות. אם מישהו אוכל את זה באופן קבוע תאמינו לי עד חנוכה זה "יצא לו מהאף" בלי ספק. כך אני חושבת והלכתי לדרכי. הרי לא יכולה לשנות את דרך העולם נכון??דוקא רציתי לציין שבפולין יש גם אפילו בפונדקים בדרך סופגניות תמיד (רק הקלאסיות עם ריבה ואבקת סוכר) אבל שם זה חלק מהתרבות. מה שמוכיח ש"פורנוגרפיה זה עניין של גיאוגרפיה""... מה שהוא רגיל במקום מסויים בהחלט אינו מתאים במקום אחר. ונא לשים לב. רוב הנשים בפולין לא רק יפיפיות אך דקות גיזרה בדרך כלל בכל גיל. חומר למחשבה !!!!! הבחור איתו דיברתי היה לפחות מנומס והקשיב לי, הוא רק הינהן בראשו. גם זה משהו לא? ואני, אימצתי את הדרך של מירי ללא לחם וללא מתוקים והחיים ממש יפים תאמינו לי וכבר רואה תוצאות תודה לאל!!!
-- hs
|