|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/08/2015 16:26
dany Posts: 19819
|
הכי חכם ללמוד מטעויות ולא לחזור עליהן שוב ושוב.
חיוך מהלב כתב:
דני היקרה את מקור לחיקוי וכל הכבוד לך. אני לא הצלחתי מאד באותו יום לצערי. מדוע? הייתי מאד עייפה למרות שניסיתי לנוח עד לנסיעה. גם הליכה בשעות ערב מאוחרות אינן מטיבות עימי בלשון המעטה. בקיצור כל הגוף כאב לי והייתי עייפה ומתוסכלת. הייתי משום מה רעבה אולי כי עד חצות הייתי בין ההמון בפסטיבל הכלייזמרים ולא נהניתי במיוחד מהעובדה שבכל צפת אין אפשרות ללכת לשירותים בצורה נאותה ולכן גם השתיה שלי היתה מוגבלת. נכון, אכלתי קצת, (בלי לחם ובלי עוגות כמובן) אבל היה לי בהחלט לא קל והגזמתי. מאז אותו יום חמישי אני עושה את המיטב ומקווה לטוב. כנראה שאם לא הייתי כל כך עייפה/מתוכלת וכואבת הדברים היו שונים. איני מחפשת תירוץ רק שידוע שכל הנ"ל גורמים לנו להיות פחות בשליטה ומודעות. אלמד מזה להבא. מה שלא מתאים לי לא לעשות. ללכת לפסטיבל לא מאורגן, (חוץ מהבלגן) וגם לא נהניתי במיוחד בו, כשיש הליכה כל כך מאוחר בלילה, (לא מתאים לי) לא אחזור על טעות שכזו. ולמארגני הפטסיבל כדאי שילמדו משהו ולא יחזרו על אותן טעויות שנה אחר שנה. בקיצור מאז עד היום אני מאד מאד מודעת ועושה את כל שביכולתי. יש להניח שתוצאות תגענה בזמן המתאים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2015 15:12
חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני היקרה את מקור לחיקוי וכל הכבוד לך. אני לא הצלחתי מאד באותו יום לצערי. מדוע? הייתי מאד עייפה למרות שניסיתי לנוח עד לנסיעה. גם הליכה בשעות ערב מאוחרות אינן מטיבות עימי בלשון המעטה. בקיצור כל הגוף כאב לי והייתי עייפה ומתוסכלת. הייתי משום מה רעבה אולי כי עד חצות הייתי בין ההמון בפסטיבל הכלייזמרים ולא נהניתי במיוחד מהעובדה שבכל צפת אין אפשרות ללכת לשירותים בצורה נאותה ולכן גם השתיה שלי היתה מוגבלת. נכון, אכלתי קצת, (בלי לחם ובלי עוגות כמובן) אבל היה לי בהחלט לא קל והגזמתי. מאז אותו יום חמישי אני עושה את המיטב ומקווה לטוב. כנראה שאם לא הייתי כל כך עייפה/מתוכלת וכואבת הדברים היו שונים. איני מחפשת תירוץ רק שידוע שכל הנ"ל גורמים לנו להיות פחות בשליטה ומודעות. אלמד מזה להבא. מה שלא מתאים לי לא לעשות. ללכת לפסטיבל לא מאורגן, (חוץ מהבלגן) וגם לא נהניתי במיוחד בו, כשיש הליכה כל כך מאוחר בלילה, (לא מתאים לי) לא אחזור על טעות שכזו. ולמארגני הפטסיבל כדאי שילמדו משהו ולא יחזרו על אותן טעויות שנה אחר שנה. בקיצור מאז עד היום אני מאד מאד מודעת ועושה את כל שביכולתי. יש להניח שתוצאות תגענה בזמן המתאים.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2015 11:17
dany Posts: 19819
|
אני מאמינה אם את מתכוננת ומתארגנת תמיד תצליחי. יצאנו לטיול לרוסיה, לא ידעתי מראש מה יהיה ומה לא יהיה לאכול, ידעתי שיש לנו חצי פנסיון ושיט של שלושה ימים עם פנסיון מלא....... אגב לא שייט תענוגות אלא שייט על ספינה רוסית שלוקחת את האוכלוסיה של סנט פטרסבורג לסופש באיים במפרץ הפינלנדי. יצאתי מהבית מאורגנת עם פריכיות אורז........... אפילו לא השתמשתי בכולן, חטיפים של אברהמסון על בסיס קינואה, היות ובעלי סכרתי יצאתי מהבית מאורגנת עם אגוזים, ושקדים, עוגיות ללא סוכר(רק בשבילו , אני לא נוגעת בקמח.)דאגתי שיהיו איתנו פירות............תמיד יש איפה לקנות......... בקיצור שיצאנו כל יום לטייל אחרי ארוחת הבוקר של המלון היה לי תיק אוכל מסודר, אם יצא לאכול בחוץ תמיד הזמנתי סלט או עם טונה או עם עוף ואפילו אם היה רוטב זה לא היה כל יום והצעדות לפי דעתי כיסו את זה.......... חזרתי הביתה באותו המשקל שיצאתי איתו. כך שמה שאני אומרת תיכנון. גם בארוחות במלון או בספינה תמיד יכולתי לעשות את הבחירה מה כן ומה לא.......... ואם רוצים אין זאת אגדה........ אפשר וגם אפשר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2015 16:02
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היום סופשבוע הגיע ובהחלט אני משתדלת מאד. אבל מחר בבוקר אני נוסעת לטיול בצפון הרחוק (נחלי הבאנייס והשניר). איני יכולה לקחת אוכל לכל היום כיון שהמזג אויר מאד חם. על כל פנים לפחות בוקר אקח איתי. מה יהיה בצהריים איני יודעת ולכן אני מתכוננת פנימית לפחות להשתדל עד כמה שאוכל. איני אומרת שאני הכי "חזקה" כשאין אופציה ברורה של סלט למשל בלי רוטב ובלי לחם, אבל המודעות כל הזמן קיימת וכן אני יודעת שיש שקילה ביום ג' וזה הרי קרוב. מאד מאד הייתי רוצה לראות שינוי במשקלי אבל אני לא "אלחץ" כי זה עלול לעשות את ההפך. יש לי גם בדיקת דם בספטמבר ואשתדל מאד, עד אז. לפחות אין לי ארועים כמו חתונות ושמחות אחרות שידוע לי עליהן בקרוב, זה מקל על הקיץ לעבור יותר טוב. מקווה שאעבור בשלום את מחר וגם אדווח לכן על כך, כי זה מאד חשוב לי. גם אשמח לשמוע וללמוד מכן מה אתן עושות במהלך טיול כשעוצרים במקום מסויים ולא תמיד אפשר למצוא שם את ה"דבר הנכון והבריא" לנו. מאחלת לכולנו שבת של אושר ורגיעה, שבת שיש בה מנוחה לגוף ולנפש, יחד עם בחירה נכונה של המזונות הטובים לנו, לגופנו ובסופו של דבר גם לנפש.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|