24/07/2015 12:34
EFF Posts: 6392
|
4 חתיכות דג (מכל סוג שהוא) מטוגנים קלות במחבת מוזלף בספריי(כ- 200 גרם החתיכה) 2 בצלים חתוכים לטבעות כף שמן זית 3 עגבניות חתוכות לפרוסות דקות פלפל, מלח, פפריקה חריפה רוטב : 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טיפת ממתיק 100 גרם רסק עגבניות 1/2 כוס מים אופן ההכנה: מטגנים קלות את הבצלים. ממליחים ומפזרים עליהם פפריקה חריפה. מפזרים את הבצלים על מגש אפייה. מניחים על הבצלים את הדגים המטוגנים ואת העגבניות החתוכות לסירוגין. מכסים ברוטב. אופים בתנור בחום בינוני עד להשחמה
|