17/07/2015 21:03
EFF Posts: 6391
|
החומרים: 4 פלפלים, רצוי בצבעים שונים 2 כפות שמן זית 2 כפות חומץ איכותי 1 כף סוכר או ממתיק 1 כפית אורגנו, טרי או מיובש מלח ופלפל אופן ההכנה: חותכים את הפלפלים לאורכם, מסלקים את הגרעינים חותכים לרצועות דקות למדי (בעובי של כחצי סמ') מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפלפלים על אש בינונית 2-3 דקות תוך ערבוב, עד שהם מכוסים כולם בשמן. מכסים את המחבת, מקטינים את החום ומאדים עוד 10 דקות עד שהפלפלים מתרככים, אך עדיין שומרים על פריכות-מה. מערבבים מדי פעם כדי שלא ישחימו. מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים עוד 2 דקות. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל וזורים מלמעלה את האורגנו. ניתן להגיש חם, פושר או קר.
|