15/07/2015 15:15
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1 כרובית, מחולקת לפרחים 2-3 כפות גדושות מיונז קל 3 כפות מיץ לימון מלח ופלפל 1 פלפל אדום, נקי מגרעינים וחתוך לקוביות 1 פלפל ירוק, נקי מגרעינים וחתוך לקוביות 1 פלפל צהוב, נקי מגרעינים וחתוך לקוביות צרור פיטרוזליה, עלים בלבד, קצוצים. אופן הכנה: מבשלים את הכרובית במי מלח כ-10 דקות (הכרובית צריכה להיות מבושלת רק למחצה), מסננים ומצננים. מדללים את המיונז במעט מים, מוסיפים את המיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את הפלפלים ואת הפטרוזליה עם המיונז ויוצקים על פרחי הכרובית. מגישים קר.
|