הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכירים את ה"לחץ" שגורם בדרך כלל ההפך????

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/08/2015 22:40

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה כתבה בקיצור ולעיניין את כל התורה
אנחנו ביחד ויהיה נפלא....ואני לא מוכנה שאף אדם ידבר אליי בגסות....
ברור שאת לא אוביס...ואת במסגרת ועשייה....
הצרה שהיום הניתוחים תפסו כל חלקה טובה ורופאים רבים מידי לטעמי
ממליצים על הניתוח...ואם לא משנים את הראש גם הניתוח לא יעזור....
להתראות מחר במעמד השקילה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2015 17:55

נחושה
נחושה
חיוך יקרה כתבו לך הכול
אני רק מוסיפה חיבוק לחיזוק והמון תמיכה בתהליך שבוע לא זבנג וגמרנו
מירוש תמיד אמרה לנו שאת הירידה הגדולה היא עשתה בשיטה של בלי התעמלות וגם כעת היא בלי מתוק ויש יקירה יפה בהיקפים
מכיוון שקשה לך בספורט רגליים תשתדלי להתמקד במה שתלוי בך
שלוש ארוחות
הקטנת כמויות
בלי פחממות מחמש
מים בששון
ובלי מתוק חוץ משני הפירות
כולל שישבת
הצלחה מהירה הצלחה
בטוחה שתראי את השינוי ובקרוב
נחושתך
edited by נחושה on 8/24/2015
0 קישור קבוע (Permalink)
14/08/2015 10:46

dany
dany
סליחה יקירה שרק עכשיו נכנסתי וראיתי את התגובה. היינו שבועיים ברוסיה. היה מהמם, מעלף, מאלף ועוד המון שמות תואר..... בטיולים אני צועדת......... ובדרך כלל שחוזרת הביתה משלמת מחיר יקר עם הברכיים. לשמחתי הפעם , ואולי בזכות הירידה במשקל, הנזק ממש מזערי.
מודה לך על התגובה הרצינית.
ושוב מאחלת לך הצלחה.
זהו סיפור חיינו ואם לא נהייה עם האצבע על הדופק................ המשקל יעלה ועוד איך.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2015 09:35

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קראתי בעיון את מילותייך. אני מעריצה אותך על כל השגייך למרות הקושי בספורט וכמובן תודה חמה מן הלב על העידוד שבדברייך. נכון, מי שלא שומר עד כמה שאפשר ייהפך ברבות הימים לאוביס. נכון, הספורט הוא רק עוד אמצעי אך בהחלט לא העיקרי. הכי חשוב זה להיות במודעות כל הזמן ולעשות את המיטב כדי לא לעלות בצורה קיצונית. אצלי הספורט הפך לחלק חשוב בחיי היום יום שלי. הוא עזר לי לפתח סיבולת לב ריאה ועוד הרבה דברים שחשובים לגוף שלי כדי שיהיה "משומן" עד כמה שזה תלוי בי. לצערי שני הורי היו מאד שמנים, (הם בהחלט היו אוביס). ההתמודדות שלי ושל כל מי שנמצא גם אצל מירי היא על בסיס יומיומי. לגבי הכתבה שאת כנראה העמקת בה יותר ממני, את צודקת ומי שכל חייה היתה מאד רזה קשה לה להבין את מי שאינו כזה ואף פעם (לפחות לא אני) לא היה רזה בלי בעיות. אני גם הכרתי בחורות (בימי נעורי) שאכלו כמה שרצו ונשארו מאד רזות. זה אף פעם לא היה המצב שלי. כשלא שמרתי הייתי מאד שמנה, ואז עשיתי אין ספור דיאטות כאלה ואחרות, שבסופו של דבר העשירו את אנשי המקוצוע אליהם הלכתי לצורך העניין. ואח"כ היה מצב של אקורדיאון שאין לי יותר אפשרות להיות בו. אז עכשיו אני עובדת על ירידה של 6-7 קג ולאט לאט אגיע ליעד בלי ספק וגם אשמור על ההשגים - אני בטוחה ומאמינה בעצמי. ללכת לרופא, זה לא בהכרח כשלא מרגישים טוב, אלא לביקורת שנדרשת אחרי שעברתי לפני כ-4 שנים משהו. לכן עלי להיות במעקבים. לשמחתי עכשיו אני יכולה לרווח אותם אפילו ללכת רק פעם ב-9-12 חודשים לביקורת ולפני כן עלי לעשות בדיקות דם נרחבות. זה רק שומר עלי ואני משתדלת מאד להיות אופטימית ולראות רק את חצי הכוס המלאה ותודה לאל היא אף יותר ממלאה. אני מאד מעריצה אותך על האומץ לספר על הקושי שלך בספורט ולמרות הכל את מצליחה בגדול. את בהחלט מקור להשראה ותודה לך שוב על כל מה שכתבת. מאחלת לך שבת ברוכה מלאה באור ובאהבה, שבת שבה את ואני נשמור על האכילה המאוזנת. ומאחלת לכל מי שכותב בפורום הזה, לכל מי שבאמת רוצה ועושה עד כמה שיכול/ה להקפיד... כי זו המסגרת שלנו. וכשהתבוננתי במירי השבוע ואני מלאת הערצה אליה על ההשג שלה, גם אמרתי לה. מירי את נראית נפלא !!! שלא לדבר על הבריאות שבאה עם הירידה במשקל, על הקלילות ובכלל על הרגשת השליטה בחייך כשהאוכל אינו שולט בך. כל הכבוד

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
15/07/2015 13:24

dany
dany
חיוך יקרה, אוביס זה אדם עם עודף משקל של 20 או 30 או יותר במשקל....... לא נראה לי שאת נמצאת שם כלל וכלל.
יש רופאים לא סימפטיים..... יש לא נחמדים, יש כאלו שממש גורמים לך להרגשה יותר גרועה ולא יותר טובה, הרי לא הולכים לבקר את הרופא כי חשים בטוב.
אז אם יש לך אפשרות ללכת לרופא אחר הכי טוב תעשי כך.
בנוגע לפעילות גופנית, אני מאד מוגבלת ברגליים מגיל צעיר, עברתי ניתוחים שגרמו לי לכך שהליכה אצלי היא ממש כמעט בלתי אפשרית, ואם אני עושה זאת ומגזימה אז משלמת ביוקר. הלכתי לשחות אז מסתבר שלברכיים פגועות אסור לשחות שחית חזה רק חתירה...... נו שויין..........אז גם ספורט לא בא בחשבון. אני מצליחה לרדת במשקל גם ללא פעילות גופנית מעבר למה שאני עושה בבית.
אז אם שומרים על תזונה נכונה יורדים גם בלי פעילות גופנית. הפעילות טובה לנפש, לחיטוב אבל היא לא מרזה!!!!!!!!!!
בנוגע לאיילת קלטר התזונאית שהופיעה בתכנית בטלוויזיה, אני לא מסכימה איתה כלל וכלל, היא אומרת שלכל אדם יש משקל משלו ואין טעם להילחם במשקל הזה כי זה מה שיש ומה שמתאים. אם כך........ אז אני יכולה גם להגיע למשקל של שלוש ספרות......... אז זה טוב?. ראיתי בתכנית באמת מה שנקרא אוביסים....... ואין לזה גבול.........מי שיש לו נטייה להשמין אין לו גבולות ואין לו ברקסים, אם הוא אוכל כפי יכולתו ויש לו יכולת הוא לא עוצר במשקל מסויים ואומר זהו מיציתי את העלייה ואני לא עולה יותר, זה לא עובד כך. אם בן אדם מתמכר לאכילה והיא כל חייו הוא יגיע למשקלים של פיל. אז לדאבוני הרב, נאשים את הגנטיקה, נאשים את הנסיבות, נאשים את כל הסביבה אך לא נקח אחריות........ ממש לא מסכימה, אני מסכימה שזה לא קל, זה תהליך שדורש משאבים נפשיים, זה תהליך של התמודדות עם המון גורמים בחיינו שלעיתים אנחנו מדחיקים ולא רוצים להתמודד איתם. אז לומר שאם אני שוקלת מעל 100 קילו זה המשקל שלי ואני צריכה להשלים אם זה!!!!!!!! ממש לא!!!!!!!! עם כל הכבוד לאיילת קלטר, שאין לי מושג אם היה לה יום בחייה גרם מיותר.
בהצלחה לך בתהליך. כי מגיע לך.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/07/2015 21:10

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות שלי כל מילה שלכן מעודדת אותי. סיפרתי למירי הערב. היא מאד כעסה וגם הציעה שאחליף רופאה. נכון, (כשלא יכולתי לקבל תור אל הרופאה הזו הלכתי לאחרת) זמנית אולם הרגשתי נחושה מאד לעזוב אותה כי היא לא נתנה לי לומר שום דבר להגנתי והיא גם יודעת זה מכבר שאני אצל מירי בלקין וכו'. אף אחד שראה אותי הערב לא חושב ולא מרגיש שאני אוביס. החלטתי ואלוהים היה בעזרי. היתה בקהל מישהי שאני מכירה (מקבוצה אחרת), מקסימה שנתנה לי מייד שם של רופאה שהיא מכירה במכבי שגם היא מנהלת מחלקה בבית חולים ויש לה נשמה גדולה אנושית. כבר במקום, התקשרתי לבטל את התור שקבעתי למרץ 2016 כי לשמחתי איני צריכה ללכת קודם לכן לביקורות, והזמנתי תור לרופאה שהמליצו לי עליה. אמנם אהיה עם הרופאה הנוכחית בקשר כי כשאני יורדת במשקל והיום כבר ירדתי וזה מעודד מאד, עלי לדווח לה כי אולי צריך לשנות את מינון הכדורים לבלוטה שאני מקבלת. כמובן כשאגיע לכ-ירידה של 5-6 קג אפנה אליה לשינוי המינון כי זה קריטי לעשות כדי שלא יהיו חלילה נזקים בגוף והם יכולים להיות מידיים וקשים לכן היא "שמרה עלי תמיד" בעניין זה ואיני יודעת מדוע החליטה להיות כל כך קשה איתי בדרך עקיפה. אולי סתם היה לה "יום קשה" ואני הקורבן??? לא משנה. בעתיד לא אסכים להישקל אצל אף רופא אלא אוציא את הכרטיס של מירי. הרי אני כל שבוע נשקלת לא?
והערב היתה הרצאה חשובה מאד קודם כל התפעלתי מהגיזרה החטובה של מירי. כמובן, שהיא עכשיו בעלת בטן שטוחה וממשיכה להתמיד ולהיות לנו מודל להצלחה ומודל לחיקוי. וכן הדברים שאני יודעת שוב חודדו אצלי במודעות ואני במרץ קדימה. לגבי הספורט וכאן אענה לאייריס המתוקה, מה שטוב לי זה לעשות סטפר במכון כושר ולהמשיך בהתעמלות הרגילה פעמיים בשבוע וכן שחייה שאני תמיד עושה. פחות הליכות. העניין הוא ל"הוריד ווליום" לגבי כמה זמן וכמה אני עושה ועל כך אני עובדת קודם כל ב"ראש" כי אני רגילה לעשות יותר ועכשיו הזמן קצת לעשות פחות. כמו עם כל דבר, חשבתי שאני לא מגזימה אך הגוף מאותת לי "הרבה שנים עשית 7 ימים בשבוע ולפעמים 6 ימים את הספורט הגיע הזמן להפחית" גם כי עודף משקל של 5-6 קג מקשה על הברכיים ואין ברירה. לזמן מה אפחית ואקשיב מאד לגופי כי כך הוא גם יחזיר לי טובה. בלי קשר לנ"ל הדרך היא להפחית כמויות ולהקפיד על כל מה שאני יודעת ובדרך כלל עושה. תודה לאל יש ירידה וזה מעודד אותי מאד להמשיך ולא לחשוב כלל על כל מה שהיא כתבה בדיווח שלה לרופא שלי. הרי בסופו של דבר כשאחזור לבדיקות בעוד חודשיים ימים בטוחני שאוכל גם להוכיח לרופא המשפחה שלי שהיא טעתה והתוצאות תדברנה בעד עצמן. יש לי עכשיו כוח ומרץ והמון תודה לכן בנות על העידוד הרב ומילותיכן שהן מרפא לנשמתי. המשך שבוע נפלא.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/07/2015 16:31

אורנוש
אורנוש
אישה יקרה, מאנשים שמעבירים לנו אנרגיות שליליות אפשר להתרחק, זה לא סוף העולם, אפשר להחליף רופא, ובנוסף אפשר לדון אותה לכף זכות מאחר ויתכן שנלחצה מערכי הסוכר...העיקר הוא להסתכל קדימה ולחשוב איך את עושה את רצונותיך ושאיפותייך הכי טוב שאפשר. בהצלחה, אל יאוש בעולם כלל.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/07/2015 15:03

אייריס
אייריס
ראיתי אותך פעם אית אצל מירי ואת ממש רחוקה מלהיות אוביס כלשונה... לדעתי היא משיגה ההיפך ככה אם היא מדברת ככה למטופלים ללא רגישות והבנה.. האם היא יודעת שאת בתהליך אצל מירי בכלל?? לך אני מציעה תמשיכי כאן כמו שעשית עד כה ותצליחי יפה מאוד לרדת את העודפים.. לגבי הספורט אולי אפשר לעשות אחרת?? אולי הליכה במים או משהו בסביבת הבית בלי הפעלה של הרגליים לפחות שהגוף יהיה בתנועה כמו שאת אוהבת. אז עכשיו קחי את המושכות לידייך ולא ליפול בעקבות מילותיה.. פספסתי את התוכנית מאמינה שהיה מאוד מעניין ולשאלתך כל אחד יכול להתחיל במשהו בצעד קטן ולהביא את השינוי המיוחל רק לא להגיע לניתוחים ודיאטות כאסח.. בהצלחה רבה ולא לקחת ללב
0 קישור קבוע (Permalink)
14/07/2015 13:15

חיוך מהלב
חיוך מהלב
בטח אתם מכירים את הנושא של לחץ כזה או אחר לירידה במשקל - ע כ ש י ו. כאחת שנמצאת במסגרת זו, קשה לי אפילו לדבר על כך. השבוע הייתי אצל הרופאה האנדוקרינולוגית שלי. בעבר ובדרך כלל היתה מאד מאד טובה אלי, עודדה אותי ונתנה לי ללכת הביתה (תודה לאל התוצאות הרצויות הן טובות מאד), עם הרגשה טובה. הפעם החליטה לעשות לי "בהפוכה". היא שקלה אותי. התוצאה אינה טובה יש לציין וכן אני מודעת למה עלי לעשות ואני עושה כמיטב יכולתי. אולם היא לא גערה בי ולמרות שהבטחתי לה שאני אתקן את הטעון תיקון ענתה לי : אל תבטיחי לי דבר. או קי עניתי : אני מבטיחה לעצמי.
היא בחרה לא לומר לי דבר. במקום זה החלה לכתוב "מגילה" ארוכה לרופא המשפחה שלי. לא היה טעם לומר לה. "שמעי אני נמצאת אצל מירי בלקין, שמעי, המשקל שלך שונה מאד משלי בבית, בשבועות האחרונים נאסר עלי לעסוק בספורט שהוא דרך חיים עבורי, בשל העובדה שהגזמתי בספורט והרגל כואבת לי מאד. הרופא אמר לי להפסיק כליל את הפעילות. לא היה טעם לומר לה דבר. היא כתבה בדו"ח שלה שאני אוביס. זו לא האמת.
הדבר כואב מאד ולוקח אותי למקומות קשים ביותר שכבר שנים לא הייתי בהם. את המוטל עלי אעשה, אך כשאני נתקלת בדבר כזה, כולל העובדה שגם כשהייתי פחות כ-7 קג' היא טוענת שגם זה לא מספיק טוב.
הדבר שיכול לקרות הוא שבדיוק בשל דברים כאלה שנעשו בדרך לא נעימה ובוטה ,רק לא ישירה אני להפך, אתחיל לאכול אף יותר. קשה לי מאד לקבל את הדבר. זו גם התנהלות שלא ראיתי אצלה קודם. נכון, כשארד במשקל גם ערכי הסוכר שלי ירדו בהתאם (אין ספק בכך) ואני בדרך כי אין לי אחרת. רציתי לחלוק עימכן את המצב הנפשי הלא פשוט שהיא הכניסה אותי לתוכו "כאילו בלי לגעור בי," החלטתי להתעלם מכל מה שכתבה, כי כל דבר שקשור במשקל זה הרי ניתן לתיקון - תני לי הזדמנות הרי ראית שאני ירדתי הרבה ושמרתי על כך תקופה לא קצרה. לתת לי קצת קרדיט ולא להתייחס אלי בדרך שבחרה הפעם.
מעבר לכך, רציתי להתייחס למה שנאמר אתמול בכתבה בערוץ 10 על השמנים שזו גנטיקה. לי היו הורים מאד מאד שמנים ואני נאבקת כל חיי במשקל לעיתים בהצלחה ולעיתים פחות. אפילו מצאו במחקר ששמן שאוכל חסה ולהבדיל רזה שאוכל חסה האנרגיה מתפרקת באופן שונה אצל כל אחד בשל החיידקים בגופנו וכל אחד זה שונה. מה שהכי חשוב שאני במודעות ועושה את מה שאני יכולה אך נעלבתי מאד מהדרך שהתיחסה אלי ומה שכתבה בדו"ח שלה. בכתבה אתמול התראיינה דיאטנית שעזבה את כל הלקוחות שלה (מאות במספר) והיום היא עובדת באגודה שנלחמת באי שיוון /אפליה שנוהגת החברה בשמנים. עבודת קודש לדעתי אם כי אלה שהם באמת אוביס /שמנים בצורה קיצונית הם בהחלט יכולים לעשות משהו בעניין. מה דעתכם? אשמח לשמוע.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מכירים את ה"לחץ" שגורם בדרך כלל ההפך????

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!