13/07/2015 14:00
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חנה יקרה חיבוק אמיץ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2015 14:12
EFF Posts: 6396
|
חנה, שיבה נעימה לשגרה - שאין כמוה !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/07/2015 08:53
dany Posts: 19819
|
שבתשלום. תהני מהילדים............ ואחר כך חזרה למסלול. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2015 19:28
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שבת שלום יקרה תהני...מחכה לך השבוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/07/2015 12:02
חיוך מהלב Posts: 1125
|
השבוע חלף לו ביעף - הייתי בנופש בגבעת אולגה חזרתי אתמול הביתה. עכשיו מכינה את הבית לקראת חזרתם של בני ומשפחתו ליומיים עד טיסתם חזרה לארה"ב. לא נורא אתגייס כולי לעוד יומיים. אחרי כן אחזור לשיגרה וכן לשקט יחסי בבית רק אני ואישי היקר. זה לא פשוט אבל אין ברירה ניקח הרבה שאיפות אויר עד הקיץ הבא כשהם יחזרו לגור כאן בארץ.. היה קשה מאד לשמור על שפיות בנופש שבו הייתי. היו הרבה פיתויים אך החל מאתמול אני משננת לעצמי שביום ג הקרוב אתייצב באומץ על המשקל ובטוחני שהמאמץ שלי ישתלם לפחות מאתמול. קצת נמנעתי מאכילה של דברים מסויימים שם, אך כמובן אפשר תמיד להיות "יותר בסדר". אין ספק. גם היום אני במיטבי ומקפידה על "כל המצוות" של אל תעשה, עם דגש על "תעשה". לאכול בריא, להשתדל להיות במסגרת וכל יום אני מתחילה מחדש, כי הרי כולנו מתחילים כל יום מחדש בכל שטח. כשאני פוקחת את עיני בבוקר כבר רואה בדמיוני את מה שאוכל היום, ומנסה לעשות כמיטב יכולתי. אני מאחלת לכולנו שבת של נחת, שבת ברוכה של כיף ומנוחה וכן, גם שבת שבה נמשיך לאכול נכון ובריא, וכשכל יום עושים מעט בנושא זה יש הצטברות של ימים וגם המשקל בסופו של דבר "אומר את דברו". הכי חשוב זו ההתמדה כידוע, ועל כך אני עובדת מידי יום ביומו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|