|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/07/2015 23:26
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה יקרה מקרב לב על כל האיחולים, תבורכי את ובני משפחתך... תהנו , והעיקר להיות בשליטה.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2015 16:08
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני בימים אלה בכלל לא מגיעה למחשב, מטופלת ב-5 בני משפחתי שהגיעו לביקור (כבר מסתיים)... וה-24 שעות ביממה פשוט לא מספיקות לכל הדברים. השבוע בכ"ז הגעתי ולו רק להישקל לסמינר לוינסקי. בקושי רב יכולתי (מפאת קוצר הזמן) לחבק כראוי את מירי ולאחל לה ולאריה מזל טוב ענקי לרגל הולדת הנכד וברית המילה שכבר נערכה. מאחלת לך מירי שתוסיפי ותרבי אושר ושמחה עם כל המשפחה שהתרחבה בשנים האחרונות. מאחלת לכם שתזכו לגדל את כל הנכדים אלה שכבר איתנו ואלה שעוד יגיעו בע"ה בנחת, בשמחה ובבריאות מיטבית. שהקב"ה יתן לכם גם את הכוח לעזור לכל המשפחה שלכם כשתוכלו, ולהיות שם עבורם דוגמה ומופת ליושר, ליושרה, לדרך ארץ וכמובן לאכילה נכונה שמתחילה כידוע כבר בילדות. שהרי כבר יודעים אנו מי שגדל ואוכל בריא מקבל מתנה לכל החיים, ועל הדרך כל מי שסביבו גם כן יוצא נשכר. אני לא אגיע לחוגים בשבוע הקרוב, (נוסעת לנופש) אך אני איתכן ואיתכם, אני משננת לעצמי להשאר שפויה ובמודעות כל הזמן, כי אין לי ברירה ועלי להשיל את הקילגרמים המיותרים שלי בערך 5 לפחות. אני מקווה לעשות את זה בהתמדה ובהחלטה אמיצה - בבית כבר ממחר לא יהיו פיתויים ואוכל לחזור די מהר למסגרת שלי שאין אחרת !!! אוהבת את כולכם ומאחלת לכן סופשבוע נפלא ובשליטה לכולנו הקיץ הרשמי כבר החל !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|