19/06/2015 06:37
אקורדיאון Posts: 16381
|
ב-2 כפות שמן זית מטגנים על אש בינונית שני בצלים גדולים קצוצים עד שמקבלים גוון מקורמל מוסיפים שתי שיני שום. קוצצים במגימיקס על פומפיה גסה- שורש סלרי גדול,שורש פטרוזיליה,2גזרים,2זוקיני או קישואים רגילים עם הקליפה,1בטטה בינונית.,2תפוא בינוניים. כוס עדשים אדומות מוסיפים את כל המרכיבים לסיר עם הבצל,מוסיפים 6-8 כוסות מים רותחים ובמהלך הבישול מוסיפים מים בהתאם לסמיכות. מוסיפים- כף גדושה מרק בטעם עןף,מלח,פלפל,כמון,כורכום. מבשלים תוך כדי עירבוב מידי פעם כ-45 דקות לאחר הרתיחה. לקראת סיום הבישול מוסיפים צרור פטרוזיליה קצוצה או כוסברה. אפשרות להוסיף שמנת לבישול 10 % או קופסא של מי קוקוס.
|