הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע הספר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/06/2015 17:02

dany
dany
נסיעה טובה וחזרה עוד יותר
ובסוף לא עמדתי בפיתוי ונרכשו כמה..............
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2015 15:20

אייריס
אייריס
תעשה חיים ותהנה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2015 14:03

נחושה
נחושה
קודם כל טוס בשלום וחזור בשלום עם הרבה הרפתקאות וחוויות
שנית, הכי טוב לקנות במהלך השנה או לעשות רכישות בתוך ערימת הספרים שטרם קראת, זה מה שאני עשיתי השנה...הם עדייןן עם הריח חדשים דנדשים ובחינםsmile
כל מה שכתבת על היותך מכור.....כנ"ל, לכן השנה במסגרת שינוי הרגלים ותיקים אני בוחנת נקודות מבט וגישה שונות ומגלה שזה אפשרי....לעשות אחרת.
לגבי ספרי תיירות ומסעות פעם נהגתי לרכוש לפני כל טיסה...היום אני מוציאה מידע מינימלי מהאינטרנט ואת השאר שמחה לגלות און ליין כהרפתקאה....
תעשה חיים, עסקים ו//או כל מה שאתה אמור לעשות באירופה...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2015 01:56

some1
some1
תודה על התגובות. נוסע לאוסטריה ל5 ימים + 3 ימים בברלין.
המבצע היה 20%, לא שזה כל כך משמעותי בשביל ספר אחד, זה סתם בשביל התחושה הפנימית שחשובה לי יותר.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/06/2015 08:15

dany
dany
הצחקת אותי............. פעם הייתי תולעת ספרים אמיתית............ עד שהגיע עידן הטלוויזיה והפכתי מכורה למסך. אז גם קוראת וגם מתבוננת........ בבית מחכים לי ספרים .......... אז השנה פשוט לא!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/06/2015 10:41

miribelkin
miribelkin
Administrator
אתה פשוט איש מקסים שכותב נפלא...
אולי תשב לכתוב ספר...יהיה להיט אני בטוחה.....
בהצלחה ונסיעות טובות שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2015 07:57

אייריס
אייריס
תודה רבה איש יקר.. שמחה ששיתפת בפוסט משעשע. גם אני תולעת ספרים לא קטנה אבל זה מגיע אצלי בתקופות פעם יותר פעם פחות. אני גם אוהבת את ההרגשה לדפדף ולהריח את הדפים לא מסוגלת לקרוא במחשב. אוהבת לגשת לספרייה או לקנות מדי פעם ולהתענג בספה נוחה ולהיעלם לסיפורים. לאן אתה מתכוון לנסוע? היום זה באמת נכון צריך לבדוק קודם אם יש מבצעים אבל בזמן אמת וההתלהבות אנחנו שוכחים. מקווה שההנחה לא הייתה משמעותית באתר. בכל אופן תהנה זה הכי חשוב ולהבא כבר תדע. שבת שלום וסופש מהנה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2015 01:50

some1
some1
הפוסט מוקדש לאייריס, על הפוסט הכנה של להרים את הפורום שהיא כתבה.

השבוע הגיע שוב שבוע הספר.
בשנים האחרונות, יש לי נטיה לאגרנות: לקנות יותר ספרים ממה שאני מספיק לקרוא, לקנות יותר משחקי מחשב ממה שאני מספיק לשחק, ללכת לסופר לקנות את כל הדברים הבריאים שאני רוצה לאכול ולמצוא אותם איפה שהוא עמוק במקרר אחרי שבועיים במצב ריקבון מתקדם מרוב שחיכו לי שאזכר בהם.
אז השבוע אמרתי לעצמי, טוב, זאת תכונה שחייבים לטפל בה. התעלמתי, הזנחתי, גררתי, הגיע הזמן לשים סטופ לצבירות למיניהם.
במסגרת העבודה יוצא לי להיות בהרבה מקומות בארץ בפגישות.
כך שיצא שמבלי לתכנן, הגעתי לאחד הקניונים לפגישה עסקית. ומה היה שם? מבצע שבוע הספר.

יש לי חולשה לספרים. זה אחד הדברים שאני הכי אוהב. לגעת, להריח, לקרוא, אני מסוג האנשים שספרים טובים חודרים להם לחלומות בלילה.
אבל החלטתי רק לפני יומיים להשתנות, חשבתי לעצמי.
אבל להסתכל זה לא מזיק. אז הסתכלתי.
"שלום, אתה צריך עזרה?" מוכרת נחמדה שאלה.
לא אני רק מסתכל, מלמלתי.
מן סוג של עינוי סיני לעצמי. אלא לראותם בלבד.
וממדף למדף, הגעתי לקטגוריית הטיולים.
ואני מתכנן לטוס לחול שוב בקרוב.
ואז התחיל דיון פנימי ביני לבין עצמי. אני תמיד קונה ספר ליעד שאני טס אליו, אני אוהב יותר להסתובב עם ספר מאשר לחפש המלצות אקראיות באינטרנט.
רכישת ספר טיולים זה נחשב שלא עמדתי בפיתוי או לא נחשב?
"סליחה, ספרי הטיולים הם במבצע של שבוע הספר?"
"נראה לך?" גיחכה המוכרת. "לו הם היו במבצע, המדף כבר היה מתרוקן".
אז אם הם לא במבצע, אז זה לא נחשב שנכנעתי, נכון? (שכנעתי את עצמי)
חזרתי הביתה עם ספר כזה.
מדבקה על הספר זעקה "הפתעה עולמית לרוכשים את הספר מחכה לכם באתר". אז נכנסתי לאתר האינטרנט של ההוצאה בבית.
"מבצע לשבוע הספר", זעקה הכותרת באתר, "רק באתר הספרים בהנחה".
ככה זה כשעושים הנחות עצמיות. אתה מרגיש שיצאת אדיוט, מרוב שרצית לצאת בסדר.
edited by some1 on 6/5/2015
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!