הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל מסע גדול מתחיל בצעד קטן !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/05/2015 14:48

אייריס
אייריס
את אישיות מדהימה ובעלת נתינה גדולה. כל הכבוד לנחישות והרצון לעזור לילדים ויפה ההקבלה לתהליך שלנו עם עצמנו.. בקשר לספורט את גיבורה בכלל קשה לי להבין איך אפשר לאהוב ספורט והנה את כן ולכן שאפו ענק שאת מתמידה ואין ספק שתצליחי בכל.. המשך שבת נעימה וקלה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/05/2015 07:42

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קודם כל תודה למירי היקרה ולכל המפרגנות. כל כך חשוב להיות ולכתוב בפורום המדהים הזה.
אז בין היתר אני מתנדבת ב"ידיד לחינוך" כלומר 1 לשבוע אני 4 שעות מלמדת 4 תלמידים בכיתה ב', כאלה שקשה להם מכל מיני סיבות ... הפרעת קשב קשה, בעיות בבית ועוד. יש לי 3 בנים ובת אחת מדהימה שגם מחבקת בסוף השיעור. אחד הילדים הוא "לא קל," וכושר הריכוז שלו מתקרב ל-אפס. אני לא מתיאשת, נותנת לו קצה חבל אך מחזיקה חזק כדי שלא יסטה ולא יעשה דברים אחרים. לאט לאט אני רואה כיצד הוא מצליח בדברים קטנים אך משמעותיים. הוא בוחר קטע שרוצה לעבוד עליו אך מייד משנה את דעתו. כאן אני מתעקשת "הרי אתה בחרת" והולכת איתו עד הקצה. בסוף הוא מצליח לעשות את הבלתי אפשרי להתרכז כמה דקות, לסיים את המשימה וזה בעיני מדהים כי אני יודעת כמה קשה לו. אני אוהבת את כל הילדים ובהמשך גם אגיע לכל הכיתה ואערוך לפניהם הופעה . כידוע אני שחקנית ומספרת סיפורים. את כל הנסיון הזה אני משווה לתהליך הדיאטה, או יותר נכון אורח חיים נכון. להחזיק בחבל, לא לוותר ולהתחיל מהצלחות קטנות שמצטרפות להצלחה גדולה.
נכון, בסוף יום ה"לימודים" בימי ה אני מרגישה סחוטה גם פיסית וגם נפשית למרות שלא עשיתי מסלול ריצה או מכשולים,אך הסיפוק הוא אדיר באמת וחבל שהשנה כבר מסתיימת. גם הגעתי חולה כמה פעמים למשימה אבל לא ויתרתי לעצמי כמו בשאר הדברים. רציתי להיות כנה ולספר לכם שבחיי לא הייתי תמיד "המתמידה" גם בנושאי לימודים ועוד נושאים שונים ומשונים. אך מאז התבגרתי בשנים אני המתמידה הבלתי נלאית אם זה בדיאטה, אם זה בכל נושא שאני לוקחת על עצמי, אם זה בנושא הספורט שבו אני עוסקת בכל צורה 7 ימים בשבוע ואוהבת את זה. ותהליך הירידה ושמירה על המשקל דורש כמובן התמדה כל הזמן כל יום 24/7 אין הנחות בנושא זה. כמובן מכאן אפשר להשליך לכל נושא בחיים, וכשמתמידים ועושים , גם הבטחון העצמי עולה מאד וגם הגוף והנפש יוצאים נשכרים. למה סיפרתי על "ידיד לחינוך" כי בכל מסע במהלך החיים שלנו אנו מתחילים בצעד קטן, לעיתים מהוסס לעיתים הוא באמת צעד אחד ועוד אחד וגם יש כידוע גם רגרסיה בכל מיני נושאים אבל אם מתמידים ולא מווותרים מצליחים בסוף בכל !!! כל מה שקשור בנו בני האדם. הסיפוק הוא גדול בכל שטח שבו אנו מתמידים. אין ספק.
ובנימה אופטימית זו אני מאחלת לכולנו סופשבוע נפלא עם הצלחה (גם קטנה היא גדולה), ובעיקר שמירה על הקיים ולדעת שמי שלא מתקדם או מתמיד בעצם הולך אחורנית בכל נושא בחיים והרי אנו רוצים להתקדם נכון???

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כל מסע גדול מתחיל בצעד קטן !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!