הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא אוהבת ל"קטר" אבל !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/05/2015 18:34

אייריס
אייריס
מקווה שאת כבר מרגישה טוב. ולגבי הפיתויים מזל שאנחנו כאן לומדים לשלוט לא תמיד מצליחים אבל לפחות ממשיכים הלאה ולא נכנסים להתקפי בולמוסים
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2015 07:05

dany
dany
חג שמח יקירה . וממש לא קיטורים. את מספרת את המצב לאשורו. אנחנו חיים בתוך עולם של פיתויים וצריכים לדעת לפלס את דרכנו על מנת לא להזיק לעצמנו. תהיי בריאה ותרגישי טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/05/2015 11:51

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הוירוס שמבקר אותי מזה שבועיים יום כן ויום לא, מעביר אותי על דעתי. יש חולשות, יש שיעול טורדני, ויש הרגשה רעה המתחלפת בטובה ונדמה שהכל מאחורי ואז שוב חוזר חלילה. זה לא נעים, אך נראה לי שצריך לעבור את המשוכה הזו. אין ברירה. גם היום עמדתי בפיתוי. וגם אתמול. הייתי בארוע, ואפילו לא ניגשתי לראות מה יש בכיבוד ישבתי מאד רחוק ממנו. היום בבוקר בבית הספר בו אני מתנדבת היו לפחות 12-13 עוגות גבינה בכל וריאציה אפשרית כולן תוצרת בית. "תתכבדי" אמרו לי מזכירת בית הספר הצנומה, מורה למתמטיקה שישבה עם עוגת שוקולד אך נראית כמעט אנורקטית. תודה עניתי בגמגום. אני איני יכולה להתחיל עם הביס הראשון כי אח"כ אי אפשר לעצור. המקרר בחדר המורים התפוצץ מרוב קלוריות כל העוגות שבעצם היו אמורות להתחלק לילדים בכיתות א-ד'. כל אמא שאפתה ניסתה לעלות על חברתה כנראה. כשלקחתי חלב לקפה שלי פשוט הלב שלי נמס. אבל עמדתי בגבורה והגעתי כבר הביתה. לא התפתיתי. נשארו שרידים מכל עוגה ועוגה. התבוננתי לי אין חלק בזה אמרתי לעצמי והרגשתי "גיבורה". הפיתויים נמצאים כמעט בכל מקום. עלי להיות שקולה מאד, כדי שבשבוע הבא תהיינה תוצאות הרבה יותר טובות. כי לי אין ברירה. לשמחתי אני רק אארח את הילדים ביום ראשון בערב. עד אז אין עלי חובת בישולים לחג שהוא עתיר קלוריות מטבעו, הכל יהיה רגיל וגם ביום א' אשתדל מאד. כי הרי מאד מוקדם השבוע כבר אהיה על המשקל ובאמת אני מתפללת לטוב. ובנימה אופטימית זו מאחלת לכולנו שנעבור בשלום את הסופשבוע הלא פשוט הזה, ונרגיש כולנו "איזהו הגיבור הכובש את יצרו". אני מקווה שכשארגיש יותר טוב גם "התקפות הרעב" שלי תיפסקנה. לעיתים הגוף אומר את שלו וקשה ל"הילחם".... זה לא תירוץ לאי שמירה. זו עובדה שהגוף "מדבר" אבל בשעות ובימים שהוא לא "עושה לי" בלגנים אני יכולה וצריכה לשמור מכל משמר.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לא אוהבת ל"קטר" אבל !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!