21/05/2015 11:31
dany Posts: 19819
|
חיוך אהובה. קודם כל אאחל לך בריאות והחלמה מהירה. שנני לעצמך האוכל לא יביא כל פיתרון לשיעול אך יוסיף לי עוד ועוד לקו המתניים וחבל........... הרי היינו כבר במקום הזה של העודפים המעצבנים והמרגיזים. כל כך לא קל לנו לרדת אותם.......... ובאיזו מהירות הם שבים ועולים ומתבייתים עלינו. למה לדאוג מחג השבועות? הרי אם תתכנני ותדאגי שיהיה לך מה לאכול נכון ובמידה אין כל חשש. תמיד תמיד לזכור לאן אין את רוצה לחזור. רק בריאות יקירה חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2015 15:30
EFF Posts: 6396
|
חנהל'ה, קודם כל תני חיוך מהלב..זה עוזר צר לשמוע שאינך מרגישה בטוב, תני לזמן לעשות את שלו..הרופאים לא תמיד מושיעים, ואנחנו הרי לומדים כל הזמן להאזין לגופנו ולתחושותיו. חבל לקלקל הישגים, וכמו שמירי אמרה היום בהרצאת שבועות המצויינת: אין בעולם עוגת גבינה שתקלקל לי את ההנאה מהגוף הנפלא ושה שקעתי בעיצובו, ומההרגשה הנהדרת להכנס לחנות ולקנות בגדים מחמיאים..חזקי ואימצי וקצת להתפנק תמיד טוב..חג שמח ונפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2015 11:08
חיוך מהלב Posts: 1125
|
לבטח תשאלו איזה מירוץ? אותו דבר שמקים אותי בשעה 6 בבוקר ואני במוחי כבר "צריכה" לצאת לצעדה מוקדם בשל מזג אויר קשה, אותו מירוץ של יש לי כל כך הרבה מטלות ועוד עיסוקים שונים ומשונים שאני "חייבת" לעשות מייד בבוקר? אז זהו שאני לא מרגישה טוב בשבועיים האחרונים והנושא המטריד הוא שזה בא והולך. יום אחד אני במיטבי וחושבת שהתגברתי על היום ה"רע" ואחרי יומיים חוזרת אלי צמרמורת והרגשה רעה וחולשה וכל מיני דברים אחרים שמטרידים אותי. לדעתי זה סוג של וירוס והרופא לא יוכל לעזור לי. גם שיעור טורדני שאין איתו צינון רק שיעול מעצבן. כל החורף הייתי במיטבי ועכשיו לא. לכן גם לא הגעתי למעמד השקילה היום כי בהחלט אין לי כוח לנסוע לתל אביב וכל המוטיבציה שלי ירדה לכמעט אפס. יש עוד פן מעצבן. כשאני בצמרמורות ומרגישה "על הפנים" תוקף אותי רעב אמיתי. קשה לי להסתפק בירקות בלבד אני משתדלת שאוכל בעיקר חלבונים אבל.... ובשלב זה כשאני נאבקת עם כמה קילוגרמים מיותרים זה בהחלט לא פשוט. אין כאן חיפוש אחרי תירוצים. אני חייבת להקשיב לגופי בזמנים כאלה לנוח יותר ולעשות רק מה שהכרחי כי אחרת לא אחזור להיות במיטבי. עידוד קטן כמובן שיעזור לי אבל מה לעשות? בינתיים עלי להשתדל מאד עד כמה שאני יכולה למזער נזקים. כן אני יודעת שחג השבועות הוא מלא במוקשים עבורי ועבור עוד רבים אבל אני אעבור אותו בשלום בטוחני ואני מקווה לחזור לאיתני ולהיות מאה אחוז בתוך המסגרת. כי מה לעשות? אין לי שום דרך אחרת. מאחלת לכולנו המשך שבוע נפלא ומלא בשמחה ובריאות.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|