הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודעות הוא שם ה"משחק"

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/05/2015 11:53

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לכולן ולכולם בהצלחה לעבור את החג בשלום !!! עד כמה שאפשר !!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/05/2015 11:36

dany
dany
בהחלט נכון מה שאת כותבת, להיות מודע זה אומר להיות בהכרה, לא להתכחש לאמת.......... גם אם לעיתים היא לא הכי נעימה.
מאחלת לך המון הצלחה ושמירה על ההישגים
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2015 17:19

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה על העידוד מירי היקרה ושוב ברכות לקראת השנה החדשה בחייך בהחלט תהיה טובה ובריאה !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
14/05/2015 21:44

miribelkin
miribelkin
Administrator
כל הכבוד יקרה על התובנות והשיתוף,,,,
בהצלחה תמשיכי כך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
13/05/2015 21:42

חיוך מהלב
חיוך מהלב
להיות כל הזמן מודעת למה כמה ומתי אני אוכלת? הרי זה הדבר החשוב ביותר לדעתי. זה מסדר לי את החיים כל יום מחיי. אמנם אחרי הירידה המפתיעה והגדולה בשבוע שעבר השבוע לא ירדתי אך אני ב"דרך" כי אין לי ברירה בכלל ועלי להתמיד ולהגיע למטרה שהצבתי לעצמי, כי זה מה שנכון לי בריאותית קודם כל. השנים שאני נמצאת במסגרת עשו לי "סדר בחיים" ועצם המודעות כל הזמן שלא עוזבת אותי היא מחזיקה אותי על פני המים. גם אם אני יוצאת מהמסגרת ועושה דברים שלא לפי "הספר" ומרשה לעצמי תמיד אני יודעת ומודעת וחוזרת לשיגרה ולרוטינה של השמירה. למה? כבר דיברנו על כך. לי רק לי, אין דרך אחרת. המודעות מתחדדת כל הזמן, ועכשיו אני "עובדת " על עצירה באמצע האוכל. זו עצירה מכוונת ומכוננת. אני עושה הפסקות באכילה על מנת להתרגל ללעוס יותר לעיסות, לאכול יותר לאט וכמעט כל ארוחה אני מתרגלת. אני מקבלת מהעניין הזה המון כוח גם אוכלת פחות וגם מזכירה לעצמי שעלי לעבוד על כך ולתרגל ככל שאוכל כי זה יביא אותי לתוצאות טובות יותר. אני חולקת עימכם את נסיוני ואת המודעות התמידית ובמיוחד ל-3 ארוחות ביום ושום דבר ביניהן. לומר שתמיד קל לי, זו לא תהיה האמת אך כשאני עובדת על העניין ולא מניחה לעצמי, כשאני צועדת גם בימים שהרגשתי מאד מאד לא טוב, (יותר לאט) אך אין הנחות, כשחזרתי הביתה הרגשתי מאד טוב. "עשיתי זאת" למרות הקושי. אני מקבלת כוח פנימי שאומר לי "את בדרך הנכונה" והתרגול רק מחדד את הדברים. בטח, יש ימים שאני "לא זוכרת ששמי חנה" כמו שמירי היתה נוהגת לומר ואכלתי מעבר למה שתיכננתי ורציתי אבל ברוב הימים אני מזכירה לעצמי שוב ושוב שלהעלות מחדש את מה שהשגתי בעמל רב זו לא אופציה וכשאני אומרת את הדברים לעצמי ולכם אני רואה מול עיני את אותה חנה שהיתה הרבה יותר שמנה, שהיה לה באמת קשה מאד לעבור את החיים מכל מיני בחינות, ותודה לאל היום גם אני הרבה יותר בריאה. אם בחורף רגיל ובשנה רגילה בימים ההם, הייתי לוקה בהצטננות קשה, לא פעם ולא פעמיים, גרון כואב וכל שאר מרעין בישין, היום השנה עברתי בשלום את כל החורף בלי יום אחד של מחלה תודה לאל. אני זוקפת את זה לעובדה שאני אוכלת בריא, שומרת על הרגלים טובים בדרך כלל, ולמרות שהייתי לצד הרבה מצוננים הרבה זמן לא חליתי למרות שהגיל בינתיים לא נשאר כמו שהיה לפני כמה שנים אלא התקדמתי. ההתקדמות שלי היא לעבר האופק, שבו אני רואה את עצמי ממשיכה ו"עובדת" על מנת לעשות את חיי נוחים יותר בריאים יותר ובעיקר בכל מה שנתון בידי אני השליטה ומשתדלת מאד להיטיב עם גופי. אם לא אעשה זאת זה יהיה לרעתי ואין לכך תקנה. זו כל התורה וכשאני עומדת על המשקל ומסתכלת למירי בעיניה היפות אני שוב ושוב זוכרת מהיכן באתי ולאן אני הולכת. מירי מהווה דוגמה לשליטה עצמית גדולה ועצומה ואפשר רק ללמוד. והרי כולנו כאן על פני האדמה למדים כל יום משהו חדש ואם אנו פתוחים ללימוד אנו יוצאים נשכרים !!! ובנימה אופטימית וחיובית אני מתרכזת בכוס תה הצמחים שלי ומצפה ללילה של שינה טובה ולקום מחר בבוקר עם "שיר חדש בלב" להיות מוכנה לאתגרים שיציב לפני היום החדש.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודעות הוא שם ה"משחק"

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!