11/05/2015 15:30
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על הירידה............ את אומרת ועושה, הידד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2015 21:27
אייריס Posts: 3744
|
בהחלט כך. גם אני בלי מסגרת אבודה לגמרי. אז טוב שאנחנו פה. וואוווו שאפו גדול ומחיאות כפיים סוערות לירידה כזו יפה. בשבוע ימים??? כל הכבודדדד. תהני ותמשיכי לשמור את עושה את זה כל.כך נכון אז גם אם חרגת את יודעת מייד לחזור לתלם פשוט מחוננת וטוב שיש לידינו אנשים שמראים לנו שהכל אפשרי כמו האישה בפוסט שלך פשוט להעריץ בגיל כזה יכולת שמירה ושליטה. הלוואי עלינו. המשך ערב טוב ולג בעומר שמח. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2015 18:35
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לאל 3 קג נשרו להם, אחרי שבוע של עבודה די קשה. עכשיו עלי להמשיך וולשמור כדי להמשיך את ההילוך הזה, שהוא חיוני עבורי. היום היה כמעט בלתי אפשרי כי הייתי מחוץ לעיר בארוע גדול ובו למרות השתדלותי לא אכלתי בדיוק מה שהייתי צריכה. אבל מעכשיו אני משנסת מותניים ועושה את המיטב. עייפות הערב היא נורמלית אך לא אתן לה להכתיב לי חלילה אכילה בלתי מבוקרת. להפך עלי להישאר עירנית תרתי משמע. מחר יום חדש הרי ואשתדל מאד לתקן את מה שאכלתי היום ולדאוג לעצמי לארוחות מתונות ונכונות תרתי משמע. הנושא של רעב ושובע אצל אחד מבני הוא תקין ובריא מגיל ילדות והבכור דומה לי באכילה שיכולה להיות לעיתים חסרת גבולות כי הנושא של שובע ורעב לבטח אינו "עובד" בשבילו. אכן בשבת אנסה להקשיב יותר לגופי ולעשות את שיעורי הבית שנתנה לנו מירי השבוע. למה? כי אולי אפשר לתקן וגם בגילי. היום פגשתי אישה מדהימה שאני מכירה. היא כבת 80 ומאד שומרת על משקל תקין בלי מסגרת. אני מעריצה שלה כי הייתי איתה בנופש בשנה שעברה וממש היא דוגמה ומופת לכך שאפשר וצריך לשמור על כמויות ועל מה שנכנס לפה. היא יכולה כנראה כל חייה לווסת אכילתה ובטח גם גנים טובים שהיא נראית כל כך טוב בגילה. אך גם בגילה המתקדם עוסקת הרבה בספורט. אפשר להעריץ דוגמה כזו. אני איני יכולה בלי המסגרת ותודה לאל שיש לי אותה. אבל הוידוי שאיני יכולה בלי המסגרת הוא בהחלט אינו מביך אלא להפך ההכרה בכך נותנת לי כוח משבוע לשבוע. כך טוב לי וכך צריך שיהיה הרי כולנו כאן באותה סירה נכון? המשך שבוע מופלא לכולם !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|