12/05/2015 10:37
אייריס Posts: 3744
|
תודה יקירתי. כבר מרגישה הרבה יותר טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/05/2015 15:31
dany Posts: 19819
|
רק בריאות איריס חמודה. שבוע טוב ורגוע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2015 21:21
|
אמן. תודה רבה לעידוד. חיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2015 18:38
חיוך מהלב Posts: 1125
|
יקרה, לעיתים "נופלות" עלינו תקופות כאלה, אך תודה לאל את מחלימה ומאחלת לך רק בריאות כי זה הכי חשוב. ועיקר העיקרים להמשיך ולהיות אופטימית. המקום הזה שבו אנו כותבות מהגיגי נשמתנו אפשר גם לספר את הקושי שפקד אותך וזה בהחלט בסדר. לעיתים צריך לחלוק גם את הימים הפחות טובים בחיינו ובאמת זה מרגיש קל יותר על הלב. מאחלת לך מכל הלב רק בריאות שמחה ואופטימיות והלואי שכל התקופה הזו כבר מאחוריך. להסתכל בשמחה קדימה ולזכור ש"הכל עובר חביבי" !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2015 14:42
|
האמת שאני לא אוהבת לקטר בנושא הבריאות וחושבת תמיד אופטימי.. אבל החודש הזה פשוט לא נגמר שהתחיל בברונכיט ואחכ מיגרנות ועד שכבר חזרתי לעצמי תקף אותי וירוס כנראה בבטן וכרגע בבדיקות מכל הכיוונים כאבי תופת כמו צירים עד שהגעתי למוקד בלילה ואני אני כדורים ומנסה בתרופות סבתא לפתור הכל הייתי חייבת לקחת לכאבים וכמובן שהכל בא בשילוב מיגרנה מחדש. אז היום אני כותבת ומתחילה להרגיש יותר טוב עדיין סמרטטת וחלושס ומחר יש לנו שמחה משפחתית מקווה להגיע בכוחות מחודשים ולרקוד ולהנות כמו שאני אוהבת. אז בריאות לפני הכל זה הכי חשוב וכן לשים לב לגוף ולהקשיב לו בכל המובנים. זהו מקווה שלא אקטר יותר. תודה להקשבה. בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|