29/04/2015 08:31
dany Posts: 19819
|
שמתחילים הימים החמים כבר שכחנו את גשם הזלעפות שהיה פה רק לפני שבוע.............. חולמים על מקומות קסומים וקרירים.......... משב רוח נעים מהים......... וללא הזעה מיותר......... האמת לא כל כך אוהבת קיץ ובכל אופן לא את הקיץ שלנו. חורף בישראל הוא לא קשה....... כמה ימים וזהו ואילו בקיץ הרי אי אפשר להוריד את העור................... אבל לעיניינו ככל שנהיה צנומים יותר הקיץ יהיה קל יותר....... לפחות את השכבות המיותרות שמחממות אותנו נוריד........ זה בכוחנו וביכולתנו. בהצלחה וקיץ קריר ונעים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 18:44
אייריס Posts: 3744
|
מקום מקסים נראה בתמונה. חום זוועה שוב מיגרנה אבל שומרת באוכל. מפחדת מהקיץ עם מזג האוויר לא בשבילי בכלל. כמה שאת מאורגנת פשוט כייף לקרוא ולקבל ממך טיפים מלא. אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 14:23
נחושה Posts: 6982
|
צהריים, חביתה וסלט, גבינת עיזים וקפה....תענוג. באוטו מים קרים עם לימון ונענע ומלא קרח בפנים (כמובן שדאגתי לקופסית קטנה עם פלחי לימון ועלי נענע מוכנים...) המשך יום מצויין לכולםםםםםםםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 14:11
|
miribelkin כתב:
נחושה אהובה אני רואה שאת ממש נחושה ומקסימה.... מאחלת לך הצלחה, כי את ראויה... ואם אני יכולה כולכם יכולים.... המשך יום נפלאובשליטה אוהבת מירי
תודה, בהחלט כך יהיה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 12:43
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה אהובה אני רואה שאת ממש נחושה ומקסימה.... מאחלת לך הצלחה, כי את ראויה... ואם אני יכולה כולכם יכולים.... המשך יום נפלאובשליטה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 09:49
|
בוקר טוב יקרים חםםםםםםםםם יהיה יותר חםםםםםםםםםם אל לנו להתפתות לביס/ שלוק/פיתוי קריר אחר הראשון מים עם הרבה קרח, קפה על בסיס מים עם הרבה מים קרים וקרח בכוס גבוהה וצרה עם קש, בקבוק מים צמוד לקחת לאוטו, לחוג, לעבודה כדי לא להגיע לקיוסק הקרוב.... סלטים קרים ומרעננים, אוכל יותר קל ומנות קטנות יותר (תחשבו שאתם במסעדה) מסודרים יפה בצלחת תה צמחים קר (טעים לא פחות) בלגימות קטנות עם ספר שהכנתם מראש..... אין תירוצים.....הגיע הזמן......חצי שבוע מאחורינו וככל שנגיע לשישבת בשוונג כמו שאומרים יהיה לנו קל יותר כבר בשקילה הקרובה. שיהיה לכם יום מהמם.....ותאלתרו לכם תמונה של ים /חוף /משהו שמרגיע אתכם....משומר מסך ועד בכלל.....מוסיקה נעימה במקום כל מה שמקפיץ או מעצבן כמו אקטואליה.... ותחשבו עליכם רזים יותר, קלילים יותר ולבושים לבן בשבועות יום מהמםםםםםםםםםםםםם נחושתכם מקום לחלום עליו....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|