27/04/2015 22:23
אייריס Posts: 3744
|
לכולנו יש ימים כאלה וזו כוחה של המסגרת ולמזלנו אנחנו פה. לפעמים משחררים רסן אבל מייד חוזרים לתהליך כי זו הדרך השפוייה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 18:56
dany Posts: 19819
|
לכולנו יש ימים כאלו...... שנמאס ודי........ אך אני כרגע לוקחת מהפוסט הקודם של המסגרת, הידיעה שיש לנו מסגרת.....מכוונת אותנו!!!!!!! וחוזרים למסלול . אפשר גם בתוך אותם מאכלים מוכרים וידועים ליצור גיוון. להיכנס ללשונית פורום מתכונים יש שם המון פתרונות טובים ומעניינים ולא קשים לביצוע. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 15:13
נחושה Posts: 6982
|
תהיינה בשורות טובות ב"ה לכולנו, באשר למשקל בלעת שילמת, כך הדין הוא לכולנו ודווקא בשל כך נבוא להישקל להיטען מוטיבציה ולהמשיך הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 15:10
חיוך מהלב Posts: 1125
|
מהיום החלטתי שאין קינוח אחרי א. צהריים ויהי מה. רק שתיתי לי קקאו לשם שינוי, ועתה אני שלמה עם עצמי. להקפיד על 3 ארוחות בלבד המון מים, ובעיקר לא לעשות לעצמי הנחות. כן, בימים האחרונים היה לי מיאוס כבד מכל המאכלים שאני אוכלת בדרך כלל, כלום לא היה לי טעים וחיפשתי שינוי. אני מאמינה שגרמתי למשקלי לעלות, אבל לעיתים צריך להתיר את הרסן. אי אפשר להיות מושלמים כל הזמן נכון? לא איני מחפשת לי תירוצים להצדיק את מה שעשיתי אבל גם עצבנות חרדה ועוד רגשות שגרמו לי לאכול יותר ולא מה שבאמת נכון לי. אני אעמוד בגבורה על המשקל השבוע וכבר מעכשיו אני חזרה במסגרת כי אין לי ברירה. הכנות לגבי מה שעשיתי ומה שאני עושה מהיום, הם מחזיקים אותי במסגרת והרי אין לי דרך אחרת. זה ברור. בקיצור הצלחה לכולנו השבוע ורק בשורות טובות לכולם !!!
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|