הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע חדש והחלטות חדשות !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/04/2015 22:23

אייריס
אייריס
לכולנו יש ימים כאלה וזו כוחה של המסגרת ולמזלנו אנחנו פה. לפעמים משחררים רסן אבל מייד חוזרים לתהליך כי זו הדרך השפוייה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2015 18:56

dany
dany
לכולנו יש ימים כאלו...... שנמאס ודי........ אך אני כרגע לוקחת מהפוסט הקודם של המסגרת, הידיעה שיש לנו מסגרת.....מכוונת אותנו!!!!!!!
וחוזרים למסלול .
אפשר גם בתוך אותם מאכלים מוכרים וידועים ליצור גיוון.
להיכנס ללשונית פורום מתכונים יש שם המון פתרונות טובים ומעניינים ולא קשים לביצוע.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2015 15:13

נחושה
נחושה
תהיינה בשורות טובות ב"ה לכולנו, באשר למשקל בלעת שילמת, כך הדין הוא לכולנו ודווקא בשל כך נבוא להישקל להיטען מוטיבציה ולהמשיך הלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2015 15:10

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מהיום החלטתי שאין קינוח אחרי א. צהריים ויהי מה. רק שתיתי לי קקאו לשם שינוי, ועתה אני שלמה עם עצמי. להקפיד על 3 ארוחות בלבד המון מים, ובעיקר לא לעשות לעצמי הנחות. כן, בימים האחרונים היה לי מיאוס כבד מכל המאכלים שאני אוכלת בדרך כלל, כלום לא היה לי טעים וחיפשתי שינוי. אני מאמינה שגרמתי למשקלי לעלות, אבל לעיתים צריך להתיר את הרסן. אי אפשר להיות מושלמים כל הזמן נכון? לא איני מחפשת לי תירוצים להצדיק את מה שעשיתי אבל גם עצבנות חרדה ועוד רגשות שגרמו לי לאכול יותר ולא מה שבאמת נכון לי. אני אעמוד בגבורה על המשקל השבוע וכבר מעכשיו אני חזרה במסגרת כי אין לי ברירה. הכנות לגבי מה שעשיתי ומה שאני עושה מהיום, הם מחזיקים אותי במסגרת והרי אין לי דרך אחרת. זה ברור. בקיצור הצלחה לכולנו השבוע ורק בשורות טובות לכולם !!!

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבוע חדש והחלטות חדשות !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!