29/04/2015 08:32
dany Posts: 19819
|
בהצלחה לכל הבנות והידד על העשיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 23:08
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה על הפירגון אוהבת אתכן....בהצלחה שלכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 18:42
אייריס Posts: 3744
|
כן ברור. אי סדר לגמרי בארוחות. נשיקות גם לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2015 09:39
נחושה Posts: 6982
|
אייריס כתב:
כל כך צודקת. גם אני שומעת כמוך את כל ההישגים מסביב ומטריף אותי שאני עדיין תקועה ועולה יורדת עולה יורדת. מקווה שאחרי ההרצאה היום באמת קיבלתי כוח מחודש וסגרתי את הערב עם הגמבה וכוס תה צמחים. עדכון עלייה: קילו אחרי שבועיים האחרונים של ברונכיט ומיגרנות. בהצלחה לכולם ושבוע טוב
הקילו עליה יכול להיות שהוא נשנוש יתר או צבירת נוזלים...מה שעולה מהר יורד מהר....ממשיכים בעשיה ברישום ולא להיות במצב של עייפות/שיעמום נשיקות, נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2015 22:21
|
כל כך צודקת. גם אני שומעת כמוך את כל ההישגים מסביב ומטריף אותי שאני עדיין תקועה ועולה יורדת עולה יורדת. מקווה שאחרי ההרצאה היום באמת קיבלתי כוח מחודש וסגרתי את הערב עם הגמבה וכוס תה צמחים. עדכון עלייה: קילו אחרי שבועיים האחרונים של ברונכיט ומיגרנות. בהצלחה לכולם ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2015 17:42
|
אתמול הגעתי לחוג השני בפ"ת, לא השעה שלי ולא מכירה את האנשים ראשית, נרשמו חדשים שנית, נכנסו אנשים ומירי אומרת תראי את החתיכה הזאת 38 קג פחות, תראי את החתיך הזה 13 פחות בחודש ומשהו...אנשים יפים רזים וכשרוניים שבאים לשמר את הישגיהם ולהיות במסגרת עם מירי ועם השיטה שלה מתמידים של 20 שנה ויותר, חוזרות אחרי לידות....הרגשתי כמו היחידה שעוד לא עשתה את הפריצה הגדולה....אבל אם עשו את זה לפניי ומירי מוכיחה לנו שזה עובד, עובדה היא חתיכה....ואנרגיות בשמיים אז הגיע שאני אצטרף גם לחתיכים ההורסים שעשו זאת!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2015 17:32
|
אחרי יום העצמאות ושישישבת על המקום זה קולולו וריקודים אינדיאנים ואז הגיעה הרצאה משובחת ושני מתכונים דליקטז (לא מגלה...חחחחח) יש לי מוטיבציה בשמיים ואם מירי יכולה גם אני. צמודה למים מים בששון ... יום שני כבר עף לו....בהצלחה לנשקלים ולכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 18:54
dany Posts: 19819
|
בהצלחה לנשקלי יום א' ומסגרת בשבילנו השמנמודים זו הצלה אמיתית. בלי מסגרת אנחנו הולכים לאיבודדדדדדדדדדדדדדדדדד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 15:10
|
some1 כתב:
אני חושב שזה היום הכי קשה להישקל בו, יום ראשון. כי רוב הנפילות אצל רוב האנשים קורות בסוף השבוע. ומי שבוחר להישקל ביום ראשון אין לו את היום-יומיים לתקן. מצד שני, מי שבוחר להישקל ביום ראשון, יושב לו בראש כל הסוף שבוע לא להשתגע יותר מדי בגלל שביום ראשון... גם אני בימי ראשון באינטרנט. ומשתדל לשמור על זה באדיקות, יהיה מה שיהיה. הכי נכון אמיץ הגיוני מכוון מטרה הוא יום א' חלק ב' של דברייך נכון בהחלט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 15:06
|
בהצלחה לכולם בשקילה. אין ספק שזו השקילה הכי אמיתית אחרי השבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 13:27
יולי Posts: 22
|
שקילה ביום א' עוזרת לי להחזיק חזק ולא ליפול מרגישה נפלא תודות לך מירי היקרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2015 00:23
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שניכם יקרים כתבתם מקסים...מחר יום חדש ושבוע נפלא ובשליטה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2015 18:47
some1 Posts: 44
|
אני חושב שזה היום הכי קשה להישקל בו, יום ראשון. כי רוב הנפילות אצל רוב האנשים קורות בסוף השבוע. ומי שבוחר להישקל ביום ראשון אין לו את היום-יומיים לתקן. מצד שני, מי שבוחר להישקל ביום ראשון, יושב לו בראש כל הסוף שבוע לא להשתגע יותר מדי בגלל שביום ראשון... גם אני בימי ראשון באינטרנט. ומשתדל לשמור על זה באדיקות, יהיה מה שיהיה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2015 16:40
|
צהריים טובים ושבת שלום לכם יקרים היו נפילות ופירורים וגם כמה כפיות גלידה ואבטיח ונשנושים בסופשבוע הארוך הזה חמישי-שישי-שבת אני לא יודעת כמה זה יעלה לי (לכל דבר יש מחיר) בלעת שילמת, אבל אני מתייצבת מחר לשקילה והרצאה ומתכווננת שוב, נטענת במוטיבציה, מקבלת פרופורציות וממשיכה מתוך המסגרת. מסגרת - מבדילה לנו את הציור או הצילום או הכתוב ומדגישה ומשמרת את המסר שרצינו להעביר מסגרת - היא על פי בחירתנו (צבע -גודל - רקע- שחור ולבן -עם או בלי סרט - וכד') כשאנחנו ממסגרים משהו אנחנו בדרכ מציבים אותו אחר כבוד במקום מרכזי על השידה/השולחן/על הקיר/....כי זה חשוב לנו, כי זה מזכיר לנו, כי ככה יש לנו לאן להביט כדי לחייך שוב, להיזכר, להודות, להשוות, לעצור רגע לנשום עמוק ולהמשיך הלאה אנחנו בחרנו את מסגרת של מירי אנחנו בוחרים אם ואיך לעשות, לתרגל וליישם את המלצותיה אנחנו מתוך המסגרת יכולים להתחיל תהליכי שינוי בדרך להצלחה הבאה אנחנו חייבים להכניס את עצמנו למסגרת שוב אם הגבולות נפרצו או שמטרותינו הטשטשו אנחנו יכולים בכל רגע לבחור להתחיל מחדש תיכף מסתיים לו אפריל והדרך לקיץ קצרה ומהירה המשך יום נפלא, נחושתכם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|