24/04/2015 20:33
EFF Posts: 6391
|
1 חציל
2 כפות שמן למריחה על החצילים
חופן פטרוזיליה
לרוטב:
1 עגבניה
מלח
מיץ לימון
3 שיני שום כתוש
שמיר קצוץ
מעט מים
אופן הכנה:
לפרוס את החציל לפרוסות (עם הקליפה). לפזר מלח ולהשהות למשך שעה. לאחר שעה, לנגב במטלית את הנוזלים שהופרשו על ידי החציל. לאפות את פרוסות החצילים מרוחות בשמן קנולה משני הצדדים.
לרוטב: לגרד עגבניה על פומפיה דקה (ללא הקליפה). להוסיף מלח, לימון, שום ושמיר קצוץ. להוסיף קצת מים.
בצלחת שטוחה או קערית לסדר שכבת חצילים אפויים, פטרוזיליה קצוצה, רוטב, שוב שכבת חצילים ושוב פטרוזיליה, רוטב וחוזר חלילה.
אוכלים קר
|