24/04/2015 20:27
EFF Posts: 6396
|
חנהל'ה...מכירה את סיפורך העצוב, ומעריצה אותך על החוזק..מצטערת שלא כתבתי קודם - ההרקדה בטקס המשואות גזלה מעט מזמני החופשי (אני לא הופעתי שם מבחירה..)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2015 14:43
some1 Posts: 44
|
אייריס כתב:
ומצטרפת לנחושה כמו שכתבתי בפוסט אחר ל-.some . אתה באמת כותב מדהים נראה לי שאתן קצת מגזימות אבל שוב, תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2015 12:24
אייריס Posts: 3744
|
ומצטרפת לנחושה כמו שכתבתי בפוסט אחר ל-.some . אתה באמת כותב מדהים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2015 12:23
אייריס Posts: 3744
|
חיוך יקרה באמת הזוי המעבר החד מיום הזיכרון לחגיגות העצמאות. גם אני כמו כולנו בטוח עצובים מאוד ביום הזכרון וחושבים על כל הסיפורים שמראים בטלויזיה פסיק קטן מכל האנשים היקרים שאבדו למשפחות. עצובים דומעים ואצלך על אחת כמה וכמה לאור האובדן האישי. מחזקת אותך ואת באמת אלופה שהרמת ראשך והמשכת קדימה ובחרת בחיים. כ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/04/2015 20:26
|
נחושה כתב:
השארת אותי ללא מילים...כתבת יפה אינטליגנטי ומרגש לא יודעת עלייך כלום מעבר להיותך SOME 1 אבל דבר אחד בטוח אתה מוכשררררררררר נחושה, תודה רבה, קצת מובך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2015 13:56
dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה כתבתי לך בפרטי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2015 10:14
נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה את מדהימה וחלק גדול מזה הוא המסע ממי שהיית למי שהפכת להיות... מאחלת לך שהשבוע יעבור בדמע ובחיוך בנחישות וברוך בלבד ובפרטי ובחיבוק מאיתנו גם כן שאפו על התהליך שאת מתגברת על פיתויים וממשיכה הלאה לעבר מטרתך, חיבוק אוהב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/04/2015 10:10
נחושה Posts: 6982
|
some1 כתב:
אין משהו שאפשר לכתוב שלא קראת כבר. אין משהו שמישהו יכול לעשות כדי להקל על מה שיש לך בלב. אני רק יכול להגיד לך שנפלה בחלקך זכות. לא רק להכיר את קובי ז"ל, אלא גם לזכור אותו. נכון, זה פצע. והזמן לא יכול לרפא, הוא יכול אולי קצת להקהות.
ויש לך בחירה. ובחרת להסתכל על החיים שלך בחיוך. אני מניח שזה גם מה שקובי היה רוצה. בחרת להבין שכל רגע הוא רגע יקר. ושבכל רגע אנחנו בוחרים איך לנצל את הזמן באופן שישמח אותנו הכי הרבה.
לא צריך יום זיכרון כדי לזכור מישהו שהיה חלק משמעותי מחיינו. יום הזיכרון הוא בשביל להזכיר לכל האחרים.
יש לך בחירה. ובחרת להסתכל על החיים שלך בחיוך. ויש לך הרבה סיבות לחייך. כי כל דבר שבחרת בו, תרם לך בחיים.
אין משהו שאפשר לכתוב שלא קראת כבר. אין משהו שמישהו יכול לעשות כדי להקל על מה שיש לך בלב. אני רק יכול לומר שאני שמח שהסכמת לשתף אותנו בכאב שלך. כי עכשיו גם אנחנו נחשוב על קובי ז"ל ביום הזיכרון. תודה.
השארת אותי ללא מילים...כתבת יפה אינטליגנטי ומרגש לא יודעת עלייך כלום מעבר להיותך SOME 1 אבל דבר אחד בטוח אתה מוכשררררררררר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2015 23:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מרגש....שבוע לא קל...שמחה ועצב.....והמון תקוה בלב...... מחבקת אותך יקרה , ונתראה באהבה במפגש השבועי.... שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2015 21:02
|
אין משהו שאפשר לכתוב שלא קראת כבר. אין משהו שמישהו יכול לעשות כדי להקל על מה שיש לך בלב. אני רק יכול להגיד לך שנפלה בחלקך זכות. לא רק להכיר את קובי ז"ל, אלא גם לזכור אותו. נכון, זה פצע. והזמן לא יכול לרפא, הוא יכול אולי קצת להקהות.
ויש לך בחירה. ובחרת להסתכל על החיים שלך בחיוך. אני מניח שזה גם מה שקובי היה רוצה. בחרת להבין שכל רגע הוא רגע יקר. ושבכל רגע אנחנו בוחרים איך לנצל את הזמן באופן שישמח אותנו הכי הרבה.
לא צריך יום זיכרון כדי לזכור מישהו שהיה חלק משמעותי מחיינו. יום הזיכרון הוא בשביל להזכיר לכל האחרים.
יש לך בחירה. ובחרת להסתכל על החיים שלך בחיוך. ויש לך הרבה סיבות לחייך. כי כל דבר שבחרת בו, תרם לך בחיים.
אין משהו שאפשר לכתוב שלא קראת כבר. אין משהו שמישהו יכול לעשות כדי להקל על מה שיש לך בלב. אני רק יכול לומר שאני שמח שהסכמת לשתף אותנו בכאב שלך. כי עכשיו גם אנחנו נחשוב על קובי ז"ל ביום הזיכרון. תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2015 20:30
נינוש Posts: 1442
|
חיוך יקרה , כל שנה את מרגשת אותי מחדש בסיפור חייך , האופטימיות שלך כובשת , מאחלת לעבור את השבוע הזה עם כוחות מחודשים ולחזור לשגרה הברוכה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/04/2015 20:18
חיוך מהלב Posts: 1125
|
לכל אחד יש ימים של חשבון נפש. לאחד זה יום הכיפורים ולי אישית זה רק יום הזכרון לחללי צהל שכן אני שכלתי את בעלי הראשון קובי אשבל ז"ל רק 7 שבועות היינו נשואים והוא נפל בקרב במלחמת יום הכיפורים הייתי בת 20 והוא היה בן 24 . תודה לאל יש לי משפחה שהקמתי ואני מבורכת בכל וכל יום מודה לאל על מזלי הטוב אך הפצע נשאר וגם אחרי שנים רבות לא הגליד. לכן יום הכיפורים בדת היהודית אינו בעל משמעות כלשהי לגבי רק היום הזה המתקרב השבוע. וכן קשה לי המעבר לחגיגות העצמאות שפתאום מגיחות מייד אחרי יום כזה אך צריך להתרגל למעברים המאד חדים האלה. אני מברכת את כולנו בחגיגות שמחות וגם שמירה על השפיות למרות החגיגות השמחות. עלי להזכיר לעצמי שאחרי יום העצמאות מגיע סוף שבוע ואז שקילה שוב, כדי לא להגזים כי אחרי כן יש לתת את הדין על גבי המשקל וזה לא נעים ועלי להזכיר לעצמי כל יום את הדבר. בדרך כלל זה עוזר מאד כי תודה לאל אין לי אוייבים בבית ואני מוזמנת כך שעלי רק לשמור על עצמי באותו ערב או לילה ואחר כך לנוח בבית למחרת ולחזור מיידית לשיגרת השמירה. גם היום עברתי ליד חנות שבה מוכרים לחמים טובים ובריאים אך היו שם הרבה מאד סוגי עוגיות. הרגשתי שהן מדברות אלי והנה אני אקנה קופסה אחת אך ידעתי שאם אפתח קופסה כזו לא "ארגע" עד סיום העוגיה האחרונה. מה עשיתי? יצאתי מהחנות וגם לחם לא קניתי שם כי הרגשתי שיש שם פצצה מקתתקת עבורי ולכן החנות מחוץ לתחום. אני גאה בכך שהלכתי משם למשל לקנות כמה דברים בסופרפרם שהייתי צריכה והמחשבות על העוגיות נשארו רק בתחום המחשבה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|