הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום העצמאות מתקרב ובא...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
18/04/2015 17:36

dany
dany
כמי שנמנעת מסוכר וגלוטן וכמו כן משתדלת לא לאכול בשר/עוף........ אז ירקות זו האופציה הטובה ביותר חיים או מבושלים......... לא כל כך אוהבת טחינה ולא נוגעת במיונז אז אצלי שמן זית זו האופציה...... מכינים לי שיפודי ירקות, פטריות על האש זה פשוט טעים בטירוף. אני יכולה להכין פשטידת ירקות עם קמח תפוחי אדמה. בנוגע לביצים לא יודעת איך לפתור לך את הבעיה........ אבל אני יודעת שיש פתרונות טבעוניים לתחליף ביצה.
סלט ירקות רענן וטוב הוא הכי טעים בעולם........ אצלי עם פריכיות כוסמת שלא זזה בלעדיהן לשום מקום............חחחחחחחחח עד סקנדינביה סחבתי אותן. ולסיום סלט פירות........ היש טוב מזה? שיהיה חג עצמאות שמח.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2015 12:15

miribelkin
miribelkin
Administrator
קיבלת תשובות מקסימות...ביום העצמאות תאכל כרגיל...גם אני.
ובהרצאה השבועית אני מדברת בקצרה על תרבות המנגלים....לא בריא.
חג שמח וכל הכבוד על השיתוף מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/04/2015 00:09

some1
some1
נינוש ונחושה תודה רבה על הטיפים.
נחושה התמונות שהעלית בעייתיות מאוד... פותחות את התיאבון smile
חג עצמאות שמח!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2015 15:55

נינוש
נינוש
אנסה לעזור , קודם כל לא מקנה בך , אלרגיות וצמחונות , אך אך אך ממש מוגבל , לגבי המזון , ובכן סלטי ירקות טריים , תירס על האש ,
הייתי מגיעה לבר בה קיו עם שיפודי ירקות , ( פלפלים , בצל , פטריות , ועגבניות ) , בטוח שכולם יתלבשו לך על זה ,
הרי באים כדי להפגש , לשמוח ולפטפט , קצת יין או בירה ומסודרים , חג עצמאות שמח !
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2015 10:04

נחושה
נחושה
לגבי ציפס זה תפוח אדמה+שמן+מלא מלח = עדיף תפ"א בתנור או במדורה
סלטים - עדיף פחות טחינה = המון שומן מציעה במקום חצילים על האש עם כף טחינה גולמית או רק עם לימון ומלח, ירקות אחרים קלויים על האש או במגש מלא שיפודי ירקות או פירות טריים כמו של מתוקים רק בריא
על השיפוד -עגבניות שרי/תמר/אחרות, פלפלים בצבעים, זיתים, קולרבי,גזר,מלפפונים, אפילו פרחי כרובית קטנים, פטריות,לשיפוד חי
לשיפודים קלויים - פטריות- פלפלונים-בצלי שלוט-עגבניות שרי, חצילונים קטנים, קישואי זוקיני,....לא חסר...
לשיפודי פירות - קוביות תפןח, קוביות אבטיח, קוביות אגסים, קוביות מלון....לא להגזים בגודל הקוביות ובכמות השיפודים
בקיצור לאלתר ולשהקיע כדי שאחכ לא נקטר ונזיע

הבעינ כשמקבלים השראה מהאינטרנט זה מגביר את התאבון....smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2015 09:54

נחושה
נחושה
חזרתי מ 60 דקות הליכה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2015 08:23

נחושה
נחושה
מכיוון שתיכף יוצאת להליכה ארשום בקצרה את כל התורה על רגל אחת ואני מצטטת את מירי:
"איבדנו את החופש לאכול כמה שרוצים מתי שרוצים ואיך שרוצים"
יש ויתורים ולא פיצויים....מוותרים על הפיתות, מוותרים על המתוקים, מוותרים על המוגזים, מוותרים על המעובדים...
משקיעים בסלטים טובים יותר חיים כמובן, משקיעים יותר בירקות אנטיפסטי או בשיפודי ירקות על המנגל, משקיעים בשתיה מרעננת עם נענע או לימון או תה צמחים מושקע שמכינים במקום...
לא מתחילים עם "מגיע לי כי לא אכלתי"....זה זרע הפורענות....
בטוחה שיהיו לי עוד טיפים בהמשך הבוקר.....ביי בינתייםwink
edited by נחושה on 4/17/2015
0 קישור קבוע (Permalink)
17/04/2015 01:13

some1
some1
בשבוע הבא, ביום חמישי, מגיע יום העצמאות.
כמו בכל שנה, אני מניח שגם השנה רבים יבחרו למנגל, סביר להניח שביום חמישי.
היות וההרצאה הבאה באינטרנט היא רק ביום חמישי בערב, אני אשמח לקבל כמה עצות לגבי היום הזה כי כשההרצאה הבאה תעלה זה עשוי להיות אחרי שהנזק נעשה.

אני מניח שרוב האנשים כאן אוכלים בשר, ולכן בשבילם זה הדבר שהכי חשוב, אבל אני בעוונותי טבעוני.
וכן, גם טבעונים (ואלרגים לגלוטן וגם ללקטוז) סובלים מעודף משקל.
ולכן אני אשמח לשאול שאלה מעט יותר ממוקדת מעבר לטיפים הכלליים שאני מאמין שכדאי לתת למי שבוחר לאכול בשר.
האם מי שמוותר על הבשר, יכול לאכול צ'יפס וסלטים חופשי אם הוא מוותר על סלטים שמכילים מיונז ומוותר על לחם? או שגם במקרה כזה כדאי להגביל כמויות, וכמה?
והאם ביום כזה, שמתוכנן "על האש", יש לשנות את התפריט היומי? והאם זה משנה האם ה"על האש" יהיה בצהריים או דווקא בערב? יש משהו שעדיף מבחינת זמנים (צהריים או ערב?)

תודה לכל מי שיכול לתרום לדיון smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום העצמאות מתקרב ובא...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!