17/04/2015 08:28
נחושה Posts: 6982
|
יולי אהובה שלא תיפגעי מדברים אחרים....היה יום השואה, אנשיפ עסוקים, ממעטים לכתוב בפורום רק לקרוא...אני כותבת בשביל לתת, לשתף, לפרוק, ללמוד על עצמי...לא רק כדי לקבל תגובות או ביקורת. עניינית - לא מגיע לנו פרס או צהלולים על כל מחשבה שלילית שגירשנו או שנסנו על נפשינו לפני נפילה אפשרית עם אויבים.....מגיע לנו להיות במודעות שאנחנו בדרך הנכונה וכל הכבוד שאת בתהליך וממזערת נזקים. שיהיה לך יום מושלם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/04/2015 08:21
יולי Posts: 22
|
מרגישה שלא מתייחסים לתגובות שלי מה הסיבה? קצת נפגעתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2015 20:54
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תמר יקרה הכי חשובה התגובה, לא להיבהל ולא להיסחף... לעצור...לצאת לצעדה....ללכת לסרט, לצלצל לחברה, עשית נכון שכתבת כאן.... מניסיון זה עובר, וככל שיותר תתמידי במסגרת ותשמעי את ההרצאות... הבולמוסים הם לעיתים רחוקות יותר... בהצלחה חיבוק מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2015 15:57
יולי Posts: 22
|
מרגישה צורך חזק להביע תמיכה כאחת שחווה קשיים כאלה של בולמוס די הרבה מאז שאני כאן אצל מירי המדהימה יש שינוי אדיר בנפילות. היום למשל רק לפני חצי שעה עברתי ליד מקדונלדס ואמרתי לעצמי שאקח המבורגר ואטרוף אותו מהר נזכרתי מה קורה אחרי האכילה הזו וברחתי מהמקום. הצקום הזה כולל הפורום ממש מציל אותי מרגעים אלה בהצלחה ובסבלנות לכולכם ממני יעל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2015 13:07
אייריס Posts: 3744
|
לגמרי צודקים שניכם. תארגני מסטיקים לעת הצורך ואם לא עוזר תיכנסי לאתר למירי יש טיפים בוודאי. בכל מקרה מה שהיה היה ולא להחמיר עם.עצמך כמו שאמרו פה זה הכי חשוב. לכולנו יש ימים כאלה החוכמה לצאת מהם כמה שיותר מהר. תעדכני מקווה שעזרו לך החברים פה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2015 07:35
|
some1 כתב:
אצלי זה הולך ככה. ברגע שאני אומר לעצמי בראש, טוב זה יום שאני יותר רעב בו מאשר בדרך כלל, משתחרר לי קפיץ קטן בראש, ואני מרשה לעצמי להשתולל "כי זה יום כזה, ואין מה לעשות". אז זהו, שלמדתי, שבשבילי זה עניין של גישה. תגידי לעצמך טוב, השתוללתי, מעכשיו (לא ממחר, לא מעוד חצי שעה - מעכשיו) אני עושה סטופ. תעשי לעצמך משהו חם לשתות, זה בדרך כלל מרגיע, אל תנזפי בעצמך על מה שהיה (זה סופר חשוב, הרגשות אשם האלה רק מורידים אותך יותר), תקבלי את זה שמה שעשית נגמר ומעכשיו החזרת לעצמך את השליטה. הכל בראש שלך. הכל זו בחירה. תבחרי לשלוט באוכל ולא שהוא ישלוט בך.
לפעמים כשזה לא עוזר, תנסי לחשוב על דמות סמכותית בשבילך, אני חושב בדכ על מירי, ומה היא הייתה אומרת לך לו ראתה אותך משחררת רסן. לא בקטע של לנזוף, בקטע של לייעץ לך איך את מתרוממת מכאן. תשתי יותר, תבחרי מזונות משביעים יותר (לרוב מזונות שיש בהם תכולת סיבים גבוהה) וזהו. אין קסמים. רק צעדים קטנים בכל פעם.
חייבת להחמיא לך על הכנות והשיתוף, כתבת נכון ויפה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/04/2015 01:20
some1 Posts: 44
|
אצלי זה הולך ככה. ברגע שאני אומר לעצמי בראש, טוב זה יום שאני יותר רעב בו מאשר בדרך כלל, משתחרר לי קפיץ קטן בראש, ואני מרשה לעצמי להשתולל "כי זה יום כזה, ואין מה לעשות". אז זהו, שלמדתי, שבשבילי זה עניין של גישה. תגידי לעצמך טוב, השתוללתי, מעכשיו (לא ממחר, לא מעוד חצי שעה - מעכשיו) אני עושה סטופ. תעשי לעצמך משהו חם לשתות, זה בדרך כלל מרגיע, אל תנזפי בעצמך על מה שהיה (זה סופר חשוב, הרגשות אשם האלה רק מורידים אותך יותר), תקבלי את זה שמה שעשית נגמר ומעכשיו החזרת לעצמך את השליטה. הכל בראש שלך. הכל זו בחירה. תבחרי לשלוט באוכל ולא שהוא ישלוט בך.
לפעמים כשזה לא עוזר, תנסי לחשוב על דמות סמכותית בשבילך, אני חושב בדכ על מירי, ומה היא הייתה אומרת לך לו ראתה אותך משחררת רסן. לא בקטע של לנזוף, בקטע של לייעץ לך איך את מתרוממת מכאן. תשתי יותר, תבחרי מזונות משביעים יותר (לרוב מזונות שיש בהם תכולת סיבים גבוהה) וזהו. אין קסמים. רק צעדים קטנים בכל פעם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2015 12:04
|
ברוכה הבאה תמר, ראשית, לא משנה מה אכלת וכמה, לכי צחצחי שיניים או שטפי פנים וחדשי איפור שנית, לשתות כוס גדולה מים קרים / חמים ולנשום עמוק, הכול בסדר...מרגע זה ולאה נגמר. יש עוד חצי יום של עשייה וחבל להרוס גם אותו. כעת,תראי איך את יכולה להיערך בבית /במשרד, בדרכים..... לקנות סלט מוכן, לעצור אצל ירקן ולקנות שני תפוחי עץ פינק ליידי או שני קיוי רעננים או שני פלפלים אדומים אם את מחוננת / לקנות חזה עוף טרי שתקפיצי עם זוקיני /פטריות/ נבטים.... להיות עסוקה כמה שיותר , להתקשר לחברה, לכתוב לעצמך סדרי עדיפויות או רשימת מטלות, לצאת החוצה לגינה הקרובה או סתם לראות שמש אויר אנשים...., אפילו ל 10 דקות כדי להרגיע...להתאוורר להיות כאן בפורום ולשתף....להתרחק מפרסומות, תוכניות אוכל, וכל מה שיכול להזין זאת מחדש להבין שאת צריכה ממש להשתדל רק היום ולהצליח לסיימו בלי פחממות מחמש...מחר יום חדש....להשתדל גם מחר וכך הלאה לחייך - החיים יפים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2015 09:24
תמר Posts: 27
|
מרגישה שנכנסת ליום של בולמוס..איך מונעת את זה???
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|