14/04/2015 23:59
some1 Posts: 44
|
אצל רוב האנשים, שכשהם לא שותים קפה, כואב להם הראש. לרוב בעקבות הגוף שמתנקה מקפאין. אצלי זה הפוך.קפה עושה לי כאבי ראש . ואני בכלל לא אוהב קפה. אני מעדיף תה.
וקיבלתי מתנה לחג מכונת קפה של נספרסו. ובחרתי בסופו של דבר להשתמש בה. כולם אוהבים קפה, בטח פספסתי משהו, חשבתי לעצמי, אני אלמד גם לאהוב. אז הלכתי לחנות של נספרסו וקניתי קפסולות בכמה מאות שקלים, כאילו שאני הולך לצרוך קפה כמו מכור. סתם, שיהיה לאורחים חשבתי לעצמי.
והנה, אני מוצא את עצמי, שותה קפה. אפילו - שותה וסובל. כי קפה עושה לי כאבי ראש. אז מצאו לי פתרון בנספרסו. קפסולות נטולות קפאין. וזה עובד, אני מודה. אז אני שותה קפה, לא בגלל שאני מת על זה, בגלל שכבר יש, וכבר השקעתי בקפסולות. ואני מרתיח חלב סויה במכונה (כי אני רגיש גם ללקטוז וגם לעוד כמה דברים שלא אלאה אתכם בהם כרגע), ומאז שיש את המכונה הזו, אני די בטוח שזה לא עוזר לתהליך הירידה במשקל, קרוב לודאי אפילו מזיק. כוס חלב סויה ביום, זה בטח לא "חינמי". מירי סיפרה שהיא מעודדת אנשים "לתרום" חבילות שוקולדים ו"מתנות" שהם קיבלו לחג. אולי אתרום את המכונה למישהו מהמשפחה. למרות שתמיד מנקר לי בראש ה"תשאיר משהו לאורחים". מישהו רוצה קפה?
|