10/04/2015 23:27
EFF Posts: 6396
|
חנה יקרה, את אשה מספיק חזקה שיכולה להתגבר על אכזבות וכמו שאת אומרת : לא לקחת ללב התנהגות של אנשים "קטנים" שאינם זכאים לתשומת הלב שלך.. "המסע" שכולנו הולכים בו יחד איתך הוא אכן קשה וארוך אבל העובדה שאנחנו חלק ממנו הוא החשוב והוא העשייה ....אני חולקת איתך את הרגשת הגעגועים לילדים ונכדים רחוקים...יוני כבר קרוב....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/04/2015 10:12
dany Posts: 19819
|
אופטימיות תמיד מביאה בחובה בשורות טובות. והלוואי ולא היינו לוקחים ללב כלל........... בהצלחה לך חיוך יקרה אני אראה את ביתי שחיה בחו"ל בחודש הבא אחרי שנה ושלושה חודשים. ואולי אזכה גם לראות את הנכדי הגדולים שגרים בניכר אחרי שלא נפגשנו חמש שנים. היו ילדים ועכשיו הם כבר גברים. ככה הם החיים לא תמיד מקבלים את מה שרוצים , וצריך להיות מרוצים ושמחים עם מה שיש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/04/2015 21:39
אייריס Posts: 3744
|
צודקת. אין כמו להקשיב לגוף ולשפע העצות ממירי ולהתחיל בשינוי כל אחת ואחד מאיתנו במה שצריך. מה שבטוח להמשיך ללמןד וליישם את הטיפים הנפלאים . את חיוך אין ספק שאת מצליחה ליישם את.כל הכללים. כל הכבוד. המשך חג שמח לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/04/2015 16:07
חיוך מהלב Posts: 1125
|
יש דברים שלא כדאי לקחת ללב. למשל חברה שלא התאימה לי כלל והקשר נותק. הרגשת הקלה במקום מסויים. יש עוד דברים שמרגיזים. אבל השינוי - דרך חשיבה אחרת שונה מהרגיל זה מה שאני עושה. החלטתי שאני לא לוקחת ללב את הדברים ורק חושבת על הטוב שיש לי בחיי. תודה לאל כל בני משפחתי בריאים, וחג הפסח עובר עלי בנעימים פחות או יותר ולא חסר לי דבר בחיים? מה עוד אפשר לבקש? כן הייתי רוצה להסניף מעט את נכדי אבל אספור הימים עד יוני ונחכה בסבלנות. לקחת ללב מה שאמרה מירי על השינוי הדרוש לשם הצלחה, כן, היום במקום קינוח בארוחה ועוד אחרי כמה סטירות לחי שקיבלתי דוקא היום, החלטתי שאני שותה רק קפה, בלי כלום ובטח בלי קינוח. הכל בראש והרגל חדש. לסיים הארוחה עם קפה או תה מהביל של צמחים לאט לאט, אנסה כל יום מחדש לדבר עם עצמי על שינוי כביכול קטן שיכול לעשות שינוי גדול גם במשקל ובבריאות. זה נקרא לקחת ללב, להקשיב עם הראש ועם הלב למה שמירי מציעה עושה ומהווה דוגמה רק כך אפשר להצליח. ועד שבוע הבא לתרגל כל יום מחדש לקחת ללב זה דבר שאני נוהגת לעשות כשקורה משהו שפוגע בי ואני אדם רגיש מידי. אבל היום קיבלתי חיבוק מדהים מאישה מדהימה בחוגים של מירי וזה הוציא ממני את כל הכאב של הבוקר ועכשיו לא נותר לי אלא להמשיך את היום לחייך לכולם וללכת למכון כושר. אגב כבר בשעה 6 בבוקר שחיתי בבריכה את מספר הבריכות שהחלטתי עליהן והרגשתי נפלא עוד לפני שנסעתי לתל אביב. ובאמת כיף לי מאד לשבת ולהקשיב וגם להפנים ובאמת לנסות ליישם כלומר "לקחת ללב ולראש" וכל יום קצת להתקדם כי כידוע כל מסע גדול מתחיל בצעד קטן, ולנסות במשך 3 חודשים להגיע ליעד שלי שאינו רחוק אך דורש טיפול של כ=4 או 5 קג מטה. ובעזרת השם ובעזרת העשייה גם אצליח. המון אהבה בליבי שולחת לכולכן ולכולכם. חג מאושר ושמח
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|