07/04/2015 11:55
dany Posts: 19819
|
בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2015 22:36
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חבר יקר להכין במקרר אוכל,זה חובה...בלי להתעצל...... אני מכתיבה בהרצאות מתכונים קלים,ובאתר שלי יש מתכונים נפלאים, קיבלת כאן עצות נפלאות....צריך ליישם... שיהיה בהצלחה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2015 20:12
נחושה Posts: 6982
|
סלט ירקות קצוץ לא מתובל לפחות ליממה תמיד יש סנפרוסט במקרר כשממש משתוקקת למשהו טעים וחם בערב זאת תהיה שקשוקה מהירה של בצלים, פלפלים, עגבניות, מלא שום ותיבול בהתאם....הולך מצויין עם קוטג, גבינה בולגרית....כמובן בלי לחם!!! תמיד יש דנונה לבן כוס מים קרים עם קוביות קרח על השיש או ליד הצלחת איך שמגיעה הביתה כוס זכוכית עם תיון של תה ירוק מונח ליד הקומקום היום למשל עשיתי תבנית קישואים בתנור, אחריה תבנית עגבניות שרי, אחריה תבנית פלפל אדום.... קצת שמן זית ומלח גס....משדרג כל ארוחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2015 19:34
יולי Posts: 22
|
לי יש במקרר כל הזמן ירקות שאפיתי בתנור כשהם נגמרים אני מכינה חדשים. מכינה הרבה פעמים עוף ומקפיאה לימים נוספים. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2015 18:24
some1 Posts: 44
|
שלום לכל חברי הפורום, אני אשמח לעצות מניסיונכם. מירי אמרה באחת ההרצאות שלה, שבאחד הימים היא חזרה הביתה מורעבת ואחד הדברים שמנע ממנה ליפול היה שהיא פתחה את המקרר ושם חיכה לה האוכל שהיא הכינה לעצמה עבור ארוחת הערב מראש. אני נופל המון בנקודה הזו. אני לא יודע מה אפשר להכין מראש. איך מכינים מראש, כמה זמן כל דבר נשמר. אני אשמח לעצתכם. האם אתם חותכים מראש ירקות? איזה? וכמה זמן זה נשמר במקרר? האם אתם מכינים לעצמכם צלחות אוכל שלמות של ארוחות? האם אתם לוקחים אוכל לעבודה שהכנתם מראש? אני אשמח לקבל קצת טיפים ממי שמוכן לחלוק מניסיונו. תודה רבה וחג שמח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|