הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה לא עוד סיפור, זו דרך חיים.

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/04/2015 10:55

dany
dany
חג שמח יקירי
נכון אמרת some1 למירי יש היכולות לשתף וללא הסתייגות גם בקשה וגם בקל. השיתוף הזה גורם לנו להזדהות, להסכים או שלא להסכים אבל להקשיב , לגרום לעצמנו לאיזה ויכוח פנימי שמוביל אותנו לתוצאה. לא תמיד צריך לאהוב או להסכים עם מה ששומעים אבל עצם העלאת הנושא והדיון בו כבר תורמים לקידום............. ונכון נחושתי גם אני כבר חמש וחצי שנים עם מירי ובכל פעם יש איזה חידוש קטן, איזה צחוק או כאב שעולה מתוך ההרצאה. גורם לי להנהן בראשי.......... ולומר וואלה.............
חיוך יקרה עברנו כבר את ליל החג הראשון, אני אירחתי והכנתי בלי סוף.......... אז עכשיו צריך להתמודד עם הכמויות שנותרו בבית ואנחנו רק שניים....... את מרבית האוכל אני ממילא לא אוכלת כי הוא לא מתאים לי. מצות יש בבית אבל השנה הם לא עוברת את שפתי........ כרגע חשתי רעב קל אז עוד כוס תה צמחים כי אני מבררת לעצמי מה בעצם קורה? את רעבה? אולי משועממת? אולי יש ירידת מתח מתוך כל ההכנות ופתאום איזה ריק...... לקחתי ליד כוס התה חמישה שקדים...... אז עכשיו כבר לא יכולה לספר לעצמי שאני רעבה, נכון??????? אמרתי לעצמי הפסח הזה לא רק שאני לא עולה אלא גם עושה לעצמי הפתעה ויורדת. וכך יהיה!!!!!!!!!!! אז שיהיה המשך חג שמח, שפוי ונשלט.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2015 14:33

miribelkin
miribelkin
Administrator
חבר יקר שלי....וחברי פורום מקסימים
אני אוהבת מאד את החניכים שלי....ואני נהנית לשתף אותם.
רב בני האדם שאני מכירה סגורים....זה משפיע על המון תחומים,
במיוחד לנו השמנמודים, דרך הסיפורים מהחיים, לומדים....
נתינה ולמידה הם ערכים שקיבלתי מהבית, ואני ממשיכה לחנך כך את ילדיי,,,,
שמחה ומקוה שאתם מבינים, שאם אני יכולה כולנו יכולים.
חג שמח ומקסים...ולהתראות בשבוע הבא במעמד השקילה
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2015 10:55

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות ויקרים, אין לי אלא להצטרף אליכם בכל ליבי. תאמינו לי. אני כבר אחרי הבישולים אתמול, ולא היה לי קל להכין כל מיני מאכלים. יש לי עוגה מפתה במקרר והיא מחכה למחר. כמה פעמים היא "קוראת לי" ואני אומרת לעצמי רק חתיכה קטנה. אבל עמוק בלב, אני יודעת שקשה לי לאכול חתיכה קטנה אחת. היא תחכה שלמה עד מחר כשאפרוס אותה. וכשאעשה זאת בארוחה משפחתית עלי להוות דוגמה ומופת ולא לאכול כפי ש"יש לי יכולת לאכול עוגה" עד החתיכה האחרונה ולהשאיר תבנית ריקה. אבל אני כידוע מתיחסת לכל יום כחטיבה בפני עצמה. הבוקר התעמלתי ואח,צ אעשה צעדה. כל יום עלי לתרגל מחדש את שריר כוח הרצון שלי. יש לי גם צנצנת של גפילטע פיש וגם אני אוהבת את זה וקשה לי להסתפק בקציצה אחת. אם אני יודעת שבערב בסדר אהיה אורחת ושם לבטח יהיה אוכל כיד המלך, אזי אני צריכה להיות זהירה כפליים עכשיו עד הערב ויש עוד המון שעות.
כמה צודקת מירי כי כשאין "אוייבים" בבית, לא קל על אחת כמה וכמה כשיש פיתויים כאלה ואחרים. אבל השנה החלטנו אישי ואני לא לקנות מצות כלל. יש לנו בפריזר לחם קל למצב שנצטרך לו, כי באמת הרי אפשר בלי לחם. בקיצור, אתכונן לחג בדרך שלי, ואשתדל מאד מאד רק היום. מחר יהיה יום חדש כפי שאמרה סקרלט אוהרה, ואז אחשוב עליו. הרי עלי לתת דין וחשבון על "מה אכלתי" על המשקל רק בעוד כמה ימים. כל הזמן אני מזכירה לעצמי כי יש לי עוד קילוגרמים שאני "חייבת" כדי לחזור לעצמי. הבטחתי לעצמי לעשות כל מאמץ להשיל עוד 3-4 קילוגרמים אבל בנחת ולאט.
ברוח חיובית ומלאת תקווה שה"אוכל לא ינצח אותי" הערב, אאחל לכולנו חג מאושר, חג של שמחה והרבה אור !!! כן עלינו לזכור שאנו בפורום הזה, אננו דומים לאנשים אחרים. לנו יש מסגרת ולנו יש מחוייבות לעצמנו לעשות את הכי טוב לגופנו ולנפשנו ולהיות בשליטה על האוכל ואז להרגיש טוב ולקבל ביטחון עצמי שהנה "אנו יכולים/יכולות.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2015 09:20

אייריס
אייריס
אמת לאמיתה. מירי אישה מדהימה ואין עליה בחוכמה ובנסיון. המפגשים שלנו הם בהחלט לא רק דיאטה זה מעבר לכך. היא ממש קואצ'ורית לחיים ומודל חיקוי נפלא. חג שמח מלא בשליטה אהבה והצלחה בכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2015 08:09

נחושה
נחושה
בהחלט SOME 1 היקר, זאת משפחה וגם אם מירי מספרת על משפחתה היא משקפת לנו את זאת שלנו או שהיינו רוצים שתהיה שלנו או שהיתה שלנו ומשהו אבד לה....
מירי מראה לנו תהליכי שינוי בחיים....בסוף היא קושרת זאת לאוכל אבל בהחלט משקפת לנו את חיינו ואיך תגובותינו שם מקרינות על הקשר אוכל ורגשות שצריך כמובן ללמוד להפריד אותו ולהיפרד ממנו.
אוכל זה כדי לחיות
אוכל זה כדי להנות
אוכל זה כדי להבריא
אוכל זה לא סופר גלו או חומר מילוי שסותם לנו את החורים בנפש ואת זה אנחנו צריכים ללמוד ולתרגל
תמיד שואלים אותי...את עוד הולכת אליה? אחרי שבע שנים היא עוד מחדשת לך?
התשובה היא תמיד - מירי זה החוג שאני הכי אוהבת. מעניין לי, אני עסוקה בעצמי ועם חברות, והכי חשוב לומדת המון ממטפל/מנטור/אדם/מקצוען....שאוהב ומכבד אותי שבאמת מראה לי דרך ולא רק ספרינט קצר לקיץ.
כשאומרים לי אין כמוך בעולם...אני תמיד צוחקת ואומרת שזה נכון גם לגבי מירי....זה לא שאין תחליף....זה התמהיל החד פעמי המוצלח והנדיר שאצלה שעושה לי טוב ולהמון אחרים.
אתה צודק לגמרי באשר לחוזק נפשי בו מירי מצטיינת במיוחד ואת זה היא מנסה לעורר בכל אחד מאיתנו במסע הזה, בכל תחום שיהיה כספי/משפחתי/הורי/מקצועי...כי החוזק שם מזין את החוזק במלחמה בשומן האכזרי ולהיפך כמובן.
אתה בהחלט מדבר בשם רבים ויפה ששיתפת אותנו בתחושותייך, מה שרבים וטובים כאן מתוך אלפי המתחברים לפורום אינם עושים וחבל
בהצלחה בתהליך וחג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
03/04/2015 00:46

some1
some1
הקשבתי להרצאה של מירי באינטרנט היום
וחשבתי לעצמי, איזה כוחות נפשיים אדם צריך כדי לספר את הדברים הקטנים של החיים שלו לכל כך הרבה אנשים שוב ושוב, בכל שבוע מחדש.
בשבילנו, המאזינים, זה עוד סיפור על אנשים.
בשביל המספר, זו אובדן הפרטיות, כמעט לגמרי, כי בכל שבוע צריך לחפש סיפורים חדשים, ומקריבים את כולם לשם כך, את האנשים הכי יקרים לך בשביל הפואנטה.
איזה כוחות נפשיים צריך, כשאפילו כשחוזרים הביתה, איפה שהוא בפנים אתה מבין שגם הדברים הקטנים של הבית הם חלק מהעבודה.
זה כאילו שאתה כל הזמן בעבודה, וכמעט ואין לך מנוחה.

כשאדם מצליח, הוא בדרך כלל נהנה לספר על כך. אבל כשאדם לא מצליח, לספר על כך לכולם, ולפעמים שוב ושוב ושוב כי ההרצאה מועברת יותר מפעם אחת, זה לסטור לעצמך.
שוב ושוב ושוב.
וזה מאוד קשה, וכשחושבים על זה, מבינים שמירי היא אדם מאוד חזק נפשית.
נדרשת בעיניי לא רק חוכמת חיים כדי לזהות את הסיפורים הקטנים כאנקדוטות שיכולות להאיר על משהו שיכול לתרום גם לאחרים, אלא ממש הקרבה שמלווה בתחושת שליחות גדולה.
ובשבילי, זה לא מובן מאליו בכלל.

זה לא עוד חוג לירידה במשקל, זה ממש להיות חלק ממשפחה.
ובכל שבוע אני מבין את זה מחדש.

תודה רבה על ההקרבה האישית מירי, אני חושב שאני מדבר בשם רבים.
חג שמח.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » זה לא עוד סיפור, זו דרך חיים.

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!