02/04/2015 13:10
EFF Posts: 6391
|
2 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים כרישה קצוצה 4 שיני שום קצוצות כרובית גדולה מחולקת לפרחים ראש סלרי קצוץ שורש פטרוזיליה קצוץ 2 תפוחי אדמה גדולים בקוביות מלח פלפל אגוז מוסקט מעט אבקת מרק בטעם עוף
שמיר, פטרוזיליה להגשה שמנת לבישול לגירסה החלבית להוספה בתום הבישול
מטגנים את הבצל והכרישה, מוסיפים את השום ושאר הירקות. מוסיפים מים עד לגובה הירקות מבשלים 45 דקות לאחר רתיחה.
מרסקים במוט ריסוק או בלנדר מוסיפים עשבי תיבול קצוצים - פטרוזיליה, שמיר
לגירסה חלבית - מוסיפים שמנת מתוקה לבישול 10% או 15% בתום הבישול
|