29/03/2015 07:29
dany Posts: 19819
|
זאת לא נחושה זאת דני.
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקרה לא ידעתי שאת גם מנועה מגלוטן וסוכר. כל כך הרבה איסורים? אני מודה על הברכות ליום הולדת של בני הצעיר אבישי. באמת לצעוד זו ברכה גדולה ואני לא מפסידה כמעט אף יום בעניין זה כי זה עושה לי כל כך טוב ונעים ומה לא. איני רואה את עצמי ללא גלוטן וסוכר כי אני אוכלת לחם שיפון קל ועוד דברים אבל משתדלת באמת. נהדר שאת צולחת את החג ואפילו זוכה לירידה בו. את מיוחדת מאד וכמעט לא מכירה מישהו שעובר בקלות את החג. אני מודה שלי קל כי אני לא אוכלת מצות וגם לא מטוגן חלילה אך פעם ב... אני מרשה לעצמי דברים כאלה ואחרים כדי שלא ארגיש מקופחת. הכי חשוב לשמור על השפיות להתחיל את השבוע ברגל ימין תרתי משמע ולזכור שכל יום הוא יום טוב לעשות את הכי טוב לגופנו ולתת לו אוכל טוב ובריא קודם כל כי זה באמת הכי טוב ומתבטא גם בהרגשה טוב. לי יש עכשיו מטרה כידוע, ואני רוצה עוד להשיל כמה קג אך הכל בנחת בלי לחץ ובעיקר להנות מהדרך כמו שתמיד אומרת מירי מורתנו הדגולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2015 21:02
נחושה Posts: 6982
|
חיוך מהלב כתב:
נחושה יקרה לא ידעתי שאת גם מנועה מגלוטן וסוכר. כל כך הרבה איסורים? אני מודה על הברכות ליום הולדת של בני הצעיר אבישי. באמת לצעוד זו ברכה גדולה ואני לא מפסידה כמעט אף יום בעניין זה כי זה עושה לי כל כך טוב ונעים ומה לא. איני רואה את עצמי ללא גלוטן וסוכר כי אני אוכלת לחם שיפון קל ועוד דברים אבל משתדלת באמת. נהדר שאת צולחת את החג ואפילו זוכה לירידה בו. את מיוחדת מאד וכמעט לא מכירה מישהו שעובר בקלות את החג. אני מודה שלי קל כי אני לא אוכלת מצות וגם לא מטוגן חלילה אך פעם ב... אני מרשה לעצמי דברים כאלה ואחרים כדי שלא ארגיש מקופחת. הכי חשוב לשמור על השפיות להתחיל את השבוע ברגל ימין תרתי משמע ולזכור שכל יום הוא יום טוב לעשות את הכי טוב לגופנו ולתת לו אוכל טוב ובריא קודם כל כי זה באמת הכי טוב ומתבטא גם בהרגשה טוב. לי יש עכשיו מטרה כידוע, ואני רוצה עוד להשיל כמה קג אך הכל בנחת בלי לחץ ובעיקר להנות מהדרך כמו שתמיד אומרת מירי מורתנו הדגולה. התבלבלת עם דני, אני אוכלת גם אוכלת גלוטן וסוכר לצערי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2015 19:00
חיוך מהלב Posts: 1125
|
נחושה יקרה לא ידעתי שאת גם מנועה מגלוטן וסוכר. כל כך הרבה איסורים? אני מודה על הברכות ליום הולדת של בני הצעיר אבישי. באמת לצעוד זו ברכה גדולה ואני לא מפסידה כמעט אף יום בעניין זה כי זה עושה לי כל כך טוב ונעים ומה לא. איני רואה את עצמי ללא גלוטן וסוכר כי אני אוכלת לחם שיפון קל ועוד דברים אבל משתדלת באמת. נהדר שאת צולחת את החג ואפילו זוכה לירידה בו. את מיוחדת מאד וכמעט לא מכירה מישהו שעובר בקלות את החג. אני מודה שלי קל כי אני לא אוכלת מצות וגם לא מטוגן חלילה אך פעם ב... אני מרשה לעצמי דברים כאלה ואחרים כדי שלא ארגיש מקופחת. הכי חשוב לשמור על השפיות להתחיל את השבוע ברגל ימין תרתי משמע ולזכור שכל יום הוא יום טוב לעשות את הכי טוב לגופנו ולתת לו אוכל טוב ובריא קודם כל כי זה באמת הכי טוב ומתבטא גם בהרגשה טוב. לי יש עכשיו מטרה כידוע, ואני רוצה עוד להשיל כמה קג אך הכל בנחת בלי לחץ ובעיקר להנות מהדרך כמו שתמיד אומרת מירי מורתנו הדגולה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/03/2015 13:39
|
שבת שלום ושאפו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/03/2015 16:48
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד על הירידה, מזל טוב ליום ההולדת של בנך. אני מקנאה בכל מי שיכול לצעוד. לדאבוני רגלי לא נועדו להליכה......... אך אפילו ללא זאת אני מצליחה לשמור על המשקל אליו הגעתי. ומקווה להישאר בו לתמיד. חג הפסח לא מאיים עלי כלל וכלל . מטוגן אני לא אוכלת, גלוטן וסוכר לא נכנסתי לפי..... כך שחלק גדול מהמכשולים כבר אני עוקפת......... אז לא ליפול על פיצוחים או שטויות כאלו ואני צולחת את החג אולי אפילו עם ירידה. מאחלת לכולם שבת שלום. ועוד מעט חג שמח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2015 15:48
|
תודה. יקרות 2 קג נשרו ממני. אני מרגישה גם במכנסיים ובכלל, זה רק מעודד להמשיך בדרך. והכי חשוב לא לנשנש בין הארוחות דבר שליווה אותי במשך חודשי החורף האחרונים. מהיום יש המשך ברור למה שעשיתי השבוע. לא משנה מה תהיה התוצאה העיקר שהיא ירידה כלשהי. משתדלת מאד, וכמו שמירי אמרה היום, העובדה שאין לי אויבים בבית עוזרת מאד מאד. תודה על מילותיכם החמות והמעודדות. כמה טוב שיש לנו את הפורום הזה. בקיצור הצלחה לכולנו בשבוע הזה שלפני החג. להגיע לחג בידיעה שאנו שולטות באוכל זה נפלא מאד. באהבה !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2015 12:35
אייריס Posts: 3744
|
ברכות חמות לבנך והמון מזל טוב. את כל כך במודעות שאני בטוחה שתעברי את.הכל בשלום ובהצלחה..כל הכבוד להליכות בכל מזג אוויר. אין עלייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/03/2015 00:23
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה מחכה לך מחר....מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2015 15:31
|
יקירתי, רק בשמחות....אבל במודעות ובמנות קטנות אני חזרתי ללכת אחרי יותר מחודש...תענוגגגגגגגגגגגג ומהליכה להליכה שיפור ניכר בתחושה וברמת השמחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/03/2015 13:17
|
יקרות, זהו שכתבתי אף לא היה לי פנאי לקרוא תגובותיכן, שהן תמיד מרוממות את הנפש. אני משתדלת מאד וכבר רואה תוצאות אפילו על הבגדים. כמה טוב שהרגשתי צפוף במכנס שאני אוהבת, אין לי ספק שזה משתפר, וכן, אני באמת עם מצפון שקט שעושה את המיטב לגופי ולנפשי. ונזכרת שרופאה אחת שהכרתי אמרה לי פעם, "לא משנה לאיזה רופא תלכי, התרופה הראשונה שאינה בסל התרופות, אך הכרחית היא לצעוד". כאילו שאני לא יודעת הרי אני נותנת לעצמי כל יום את התרופה הזו לא משנה היכן אני נמצאת אם זה בשוויץ, בקליפורניה או כל מקום אחר גם במינוס מעלות לא ויתרתי לעצמי. אני חוזרת להתעמל כמו שעשיתי עד לפני כ-3 חודשים ... כל מיני סוגי התעמלות ויש כאבים כי זה שוב להרגיל את הגוף אבל לא נורא. עדיין קשה לי בבקרים אך כשאני קמה ונחושה בדעתי להתחיל חיובי את היום הכל עובר לו, ואני מרגישה את הבטחון שיש לי דרך, שאין בילתה, שאני אוהבת את הדרך וכמו שאת נחושה כתבת צריך להנות גם מהדרך. אני למדה שכשאני אוכלת יוגורט טעים של כבשים/עיזים ומפנטזת שזו גלידת וניל עשירה עם שוקולד , תאמינו לי שהפנטזיה מקיימת אותי ואני אח"כ מאושרת שאכלתי את היוגורט הטעים הזה. בקיצור כמו שאומרים "הכל בראש", יש לי מוקש אחד שאעבור גם כן עד יום ד', יום השקילה. אנו חוגגים מחר בערב את יום הולדתו של בננו הצעיר וכן נסיעתו לארה"ב לאחיו לחג המתקרב אלינו. נלך למסעדה אבל אני יודעת בבטחה שכל חושי מכוונים להיות עד כמה שאפשר "בסדר" כדי שהתהליך שהתחלתי בו ביום ד' שעבר ובכוונתי להשיל לפחות 6 קג יהיה מוצלח ואפילו לא איטי אלא בקצב טוב, כי יש לי מטרה וזה לא חג הפסח דוקא חג העצמאות שאליו אני רוצה להגיע בכמה קג פחות וכמה שיותר. הכל במידה לא בלחץ, לא בצורה אובססיבית אבל עם נחישות והתמדה בכל מה שאני עושה וקודם כל אכילה בריאה ובמודעות מלאה כמעט כל הזמן.ובנימה אופטימית זו שולחת אליכם חיבוק גדול שבא מן הלב, כי כולנו מחזקות אחת את רעותה והפורום הזה הוא ממש ברכה גדולה לכולנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|