הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יורה לעצמי ברגל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/03/2015 08:35

dany
dany
קטי יקרה
הסיפור של הבולמוסים מוכר פה לחלק גדול מאיתנו. הודאה בכך זה כבר צעד גדול קדימה.
אם את רואה שהשוקולדים מפילים אותך אז פשוט לא להכניסה הביתה!!!!!!!!!!!
אני מסתכלת על מה שכבר השגת וזה ירידה של 15 קילוגרמים, זה לא דבר פשוט ולא משהו לזלזל בו.
אז תסתכלי על חצי הכוס המלאה, על מה שכבר עשית והצלחת, את יכולה לשנס מותניים ולשוב לתכנית.
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2015 14:49

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי אהובה
כל הכבוד על הכנות והשיתוף,,,
אני בטוחה שעכשיו תצליחי....את יכולה.
תקפידי לא לאכול בין הארוחות. ולהוריד את צריכת הפחמימות....
ירדת יפה 15 קילו, עכשיו ממשיכים, לא צפים, יורדים.
מאחלת לך בהצלחה כולנו איתך.....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2015 08:24

אייריס
אייריס
בוקר טוב בנות. קטי יקרה את מקסימה כמו שנינוש רשמה לך עצם זה שכבר הודית בכנות כזו זה כבר צעד ראשון לתהליך. עכשיו פשוט צריך לעבור לשלב הבא וגם השינוי הוא בדבר קטן גם טוב. תתחילי בשינוי אחד כמו שמירי אומרת וכבר תראי תוצאה אם יש לך בעייה עם לחם או מתוקים תתחילי להפחית או בכלל לא להתקרב למזון הזה. קחי לך מסטיקים לשעת צרה או אני לןקחת סוכריות ללא סוכר מה שטוב לך. סומכת עלייך שאת עושה את יןרדת יפה ראיתי כבר. בהצלחה ונשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/03/2015 07:34

נינוש
נינוש
קטי יקרה , וידויי אמיץ ומדהים , כל הכבוד על המודעות העצמית , ולהודות בכך , כנות זו מילת המפתח , בטוחה שאת תצליחי בריסון הגדול , נכון זה קשה קשה ,
כשרואים שכולם אוכלים ולא קורה להם שום דבר רק לנו אוכלים קצת ורואים עלייה , אני הגעתי למסקנה שאנחנו פשוט בנויות אחרת , כל דבר נדבק לגוף שלנו ,
כמו שגברים ונשים בנויים אחרת , כך אנו השמנמודות בנויות אחרת , הגוף שלנו זוכר הכל ..... ובנימה אופטימית זו , מאחלת לך הצלחה , בטוחה שעם התמדה והצהרה כזו
את בטוח תצליחי, מחכים לקרוא על ההצלחות הקטנות שמביאות בסוף להצלחה גדולה .
0 קישור קבוע (Permalink)
17/03/2015 17:54

קטי
קטי
ערב טוב לכולם זה כבר כמה זמן שאני על המקום ולא יורדת אין פה הרבה לאן לברוח לא עושים אין תוצאות.אני כועסת על עצמי מאכזבת ומתאכזבת. מירי הזכירה את הסוג של הבן אדם שהוא חייב שהפה שלו יזוז כול הזמן בנישנוש מתמיד וידוי קטן זה מזכיר לי אותי אני כן מפחדת פחד מוות מהמישקל שלי יש לי אימא אים סוכרת אז על אחת כמה וכמה אבל שום דבר לא זז אצלי אני עדין מיתעקשת ליפול לרחמיים העצמים ביני לבין עצמי רע לי אני אוכלת טוב לי אני אוכלת.אבל לצערי בזמן האחרון זה לא ניקרא לאכול אני קשה לי להתוודות על זה אבל אני חייבת ככה זה לא יחזור על עצמו אני קונה שוקלדים מחביאה ואוכלת בשקט בשקט בחושך במיטבח שאף אחד לא שם לב. אז הבולמוס שלי הוא מתוכנן. הגיע הזמן לעשות ניקיון פינמי לצחצח שיניים חזק לשתות כוס מיים לקחת את עצמי ביידים כי איים אני לי מי לי? היה חודש לא קל עזבתי שתיי מקומות עבודה ביינתים בין עבודות אבל זה לא תירוץ לאכול. הגיע הזמן שאני ישלוט באוכל ושלא הוא ישלוט בי. אים מירי יכולה גם אני יכולה. לשנן את זה בראש מודל לחיקוי אישה מדהימה . יום הבחירות היום אני בוחרת באורך חיים בריא בלחזור לשיטה ראיתי היום וידאו שלי בחונה של בת דודה שלי ופשוט רציתי שהאדמה תיבלע אותי זה לא שלא ידעתי אבל שרואים זה אחרת. אני מבטיחה לעצמי וגם למירי לחזור לשיטה לתלם כי שוב אים מירי יכולה גם אני יכולה אוהבת אותך אין כמוך רציתי להוסיף ולהגיד שאין שום דבר רע בלצוף נכון שצריך לעשות צריך ליישם אבל איים אני לא יצוף אני אטבע אז קתרין הגיע הזמן להיתעורר מתרדמת החורף כי עוד מעט אביב בשורות טובות לכולם המון בהצלחה לכולם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יורה לעצמי ברגל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!