22/03/2015 07:07
נחושה Posts: 6982
|
מזכירה לכם לבחור נכון לבחור עכשיו שיהיה לכולנו שבוע מוצלח ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2015 22:33
EFF Posts: 6396
|
נחושקה יקרה, כמה אני מעריכה את הדברים שתמיד יוצאים מן הלב שלך,ונכנסים ישירות לליבותינו..אכן הבחירה במירי היא הבחירה הנכונה - הבחירה לחיים במלוא מובן המילה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/03/2015 08:41
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לבחירה הנכונה שתרמה לחייך הוסיפה ושינתה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/03/2015 08:38
|
תודה יקרות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/03/2015 08:21
נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה , איזה מזל יש לנו שבחרת להיות איתנו , אומרים שצריך ראש פתוח ולשנות את הדעות לפי המצב , אך אנחנו שנה אחרי שנה עושים את אותה הבחירה , וב כייף גדול בוחרים להיות עם מירי בחוג הכי חברתי שיש , את יודעת לכתוב ולנסח את הגיגיו הכי טוב שיש !
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/03/2015 00:50
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ריגשת אותי אהובה מאד מאד......שיהיה מחר יום ברכה והצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/03/2015 22:00
|
כן אני הולכת לבחור מחר כן זה לא אייטם פוליטי כן זה אייטם שנכתב במלוא הפירגון והההערכה אני בחרתי במירי לפני 7 שנים כמתנה ליומולדת 40 נרשמתי שבוע לפני פסח וכשמירי אמרה לי במפגש הראשון שאני אמיצה (בדר"כ אוכלים בחגים ודוחים את כרטיס הזהב) הבנתי שיש חיבור מיידי נכון אני עוד לא רזה, נכון היו קשיים בדרך, עברתי דברים, עברתי אותם ביחד עם מירי ולכן אני יכולה ורוצה לשתף החוג של מירי זאת הפינה שלי, המתנה שלי, הבטחון שלי....השעה של השפיות, הפרופורציות, הנעת המוטיבציה, הרגעת החששות וחיזוק הנחישות הידיעה שמירי מחכה לי מצידו השני של המשקל הידיעה שגם אם שמעתי הרצאה בנושא דומה או בעניין מוכר היא תישמע לי אחרת והיא תדבר אלי כאילו אני לבד באולם ושהיא באמת תסתכל לי בלבן של העיניים הידיעה שהיא כועסת או מדרבנת יש לזה בסיס וזה בא מאהבה ממקצועיות מאכפתיות ומנסיונה הידיעה שהיא מפרגנת היא מבינה אותי ואת מה שעבר עלי ושכל המשפטים שהיא אומרת באמת מעודדים ויותר חשוב מניעים לעשיה בכל תחומי החיים בחרתי נכון, איך אני יודעת? כל אחד צריך לבחור במה שמקדם אותו, מעצים אותו, מתחבר אליו, אמיתי, נכון וראוי לאישיותו ולערכיו, נכון לריצת מרתון ארוכה ולא רק לספרינט קצר וחד פעמי אני אהיה רזה יותר, חטובה יותר, גמישה ובכושר, נחושה ואופטימית...כי תמיד הייתי....וכל התירוצים, המגננות, הקליפות והעיכובים יתפוגגו כי אני בעשיה כך אני בוחרת ויש לי את המנטורית והמנדט המלא תוך כדי דוגמא אישית להגיע גבוה ורחוק במלחמה בשומן האכזרי אין 100 ימי חסד, אין דילים וקומבינות צריך לבחור בעשיה ובמה שמירי אומרת לנו בכל יום מחדש.... לי זה ברור, חובת ההוכחה עליי. תבחרו נכון, תהיו כנים עם עצמכם....אל תצופו....תחליטו ותשיגו את זה. בהצלחה כבר ממחר בבוקר נחושתכם
edited by נחושה on 3/16/2015
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|