11/03/2015 23:37
EFF Posts: 6391
|
תבשיל הודי עם עדשים כתומות מתכון שבועי של מירי
2 כוסות עדשים כתומות שטופות 2 בצלים קטנים קצוצים 4 שיני שום קצוצות 2 כפות שמן זית שורש ג׳ינג׳ר בגודל 3 ס״מ מגורד דק 2 עגבניות קצוצות או קופסא עגבניות מרוסקות של mutti
קנמון,כף כמון, כף כוסברה טחונה, כפית כורכום,פלפל שחור אבקת מרק בטעם עוף או מלח פטרוזיליה , כוסברה קצוץ דק מיץ מחצי לימון
לאדות את הבצלים והשום בשמן, להוסיף את העדשים והעגבניות, לכסות במים בגובה העדשים. לתבל בתבלינים ולבשל אחרי רתיחה 45 דקות.
לקראת הסוף לקצוץ את עשבי התיבול ולהוסיף לתבשיל.להטסיף מיץ לימון
התבשיל צריך להשאר כמעט ללא נוזלים.
להגיש חם או פושר
|