הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חיבוק - מכל הלב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/03/2015 08:31

dany
dany
כייף לקרוא כל פעם את חוויותיך. תמשיכי להנות ולבלות. תחזרי הביתה לאוכל הרגיל שלךולפעילות שלך.
נשיבוקים

חיוך מהלב כתב:
יקרות בקושי היה לי רגע פנוי ע=לעצמי הפעם אצל הילדים. אנו עסוקים כל הזמן לעזור אבל מכל הלב ובערב אחרי שחוזרים לחדרנו עייפים אבל מאוהבים עוד יותר בנכדים שלנו תאומות בנות 4.5 ואחיהן בן 3. לתמרן עם כולם לא פשוט אך כיף לקחת אותם וגם לעזור בבית בכל מה שנחוץ כי בננו עובד בימים אלה 7 ימים עד מאוחר. הכל יסתיים עוד מעט ועלי לחזור לעצמי תרתי משמע. מצב הדיאטה לא משהו אבל יש לנו עוד כמה ימים באירופה ונוסעים לבקר בת דודה של בעלי בשטרסבורג צרפת. זו הזדמנות ..... הימים חולפים מהר מאד ואנו כבר עוזבים בקרוב בדרכנו הביתה.
שולחת לכן חיבוק חם מכל הלב ומתגעגעת מאד לאוכל ממש בריא. ולך מירי שנמצאת בליבי תמיד במיוחד ברכה מכל הלב.
אין ביכולתי לשנות הרגלי אכילה של אחרים רק של עצמי ואני אעשה את הכל לחזור למשקל לפני צאתי ואף יתרה מזו, לרדת במשקל לכבוד פסח למרות שאיני מקפידה על ל=כל המצוות ועלי לרדת לקראת הקיץ הקרב ועוד הרבה סיבות טובות וכמו שאת אומרת מירי להרגיש טוב בבגדים. נחזור לארץ לקראת ההצבעה החשובה אולם שמחה שלא נחשפתי לכל התשדורות והפרסומות וכל הלכלוך לפני הבחירות. לא חסר לי
באהבה מסן חוזה קליפורניה. כאן גם נכחתי בתהלוכות יפות לקראת ראש השנה הסיני שחל ב-7לחודש ונחגג מאד יפה... בסן פרנסיסקו הקרובה...שלכם באהבה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/03/2015 21:29

נחושה
נחושה

תודה יקרות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2015 22:31

EFF
EFF
חנה, בילוי נעים והמשיכי להסניף בהנאה את הנכדים
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2015 15:34

לייסי
לייסי
אכן היה לי כיף גדול לפגוש את נחושה!
את אישה נדירה ומיוחדת במינה. אוהבת אותך ומחבקת חיבוק גדול גם מכאן.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2015 05:04

חיוך מהלב
חיוך מהלב
יקרות בקושי היה לי רגע פנוי ע=לעצמי הפעם אצל הילדים. אנו עסוקים כל הזמן לעזור אבל מכל הלב ובערב אחרי שחוזרים לחדרנו עייפים אבל מאוהבים עוד יותר בנכדים שלנו תאומות בנות 4.5 ואחיהן בן 3. לתמרן עם כולם לא פשוט אך כיף לקחת אותם וגם לעזור בבית בכל מה שנחוץ כי בננו עובד בימים אלה 7 ימים עד מאוחר. הכל יסתיים עוד מעט ועלי לחזור לעצמי תרתי משמע. מצב הדיאטה לא משהו אבל יש לנו עוד כמה ימים באירופה ונוסעים לבקר בת דודה של בעלי בשטרסבורג צרפת. זו הזדמנות ..... הימים חולפים מהר מאד ואנו כבר עוזבים בקרוב בדרכנו הביתה.
שולחת לכן חיבוק חם מכל הלב ומתגעגעת מאד לאוכל ממש בריא. ולך מירי שנמצאת בליבי תמיד במיוחד ברכה מכל הלב.
אין ביכולתי לשנות הרגלי אכילה של אחרים רק של עצמי ואני אעשה את הכל לחזור למשקל לפני צאתי ואף יתרה מזו, לרדת במשקל לכבוד פסח למרות שאיני מקפידה על ל=כל המצוות ועלי לרדת לקראת הקיץ הקרב ועוד הרבה סיבות טובות וכמו שאת אומרת מירי להרגיש טוב בבגדים. נחזור לארץ לקראת ההצבעה החשובה אולם שמחה שלא נחשפתי לכל התשדורות והפרסומות וכל הלכלוך לפני הבחירות. לא חסר לי
באהבה מסן חוזה קליפורניה. כאן גם נכחתי בתהלוכות יפות לקראת ראש השנה הסיני שחל ב-7לחודש ונחגג מאד יפה... בסן פרנסיסקו הקרובה...שלכם באהבה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
10/03/2015 04:45

dany
dany
חיבוקי חזק חזק........... גם אני מאד אוהבת להתחבק................בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/03/2015 22:00

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיבוק אמיץ, עליזה יקרה את אשה מדהימה....בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
09/03/2015 21:43

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום יקר,
בדרך הביתה נפגשתי עם אסתי (לייסי) במקרה....דיברנו קצת...התחבקנו וכל אחת המשיכה לדרכה.
חיבוק נותן כוח ואופטימיות גם לזה שנותן אותו באהבה וגם זה שמקבל אותו באהבה.
אתמול קיבלתי ונתתי חיבוק למירוש ובכלל אני מהמחבקים....מוסיף המון...לא פחות מלימוןwink
עליתי בפורים בגלל העדר רישום+אכילה במיטה (כריכים ופירות) ושבוע שצברתי בו המון נוזלים כי כמעט לא זזתי - שפעת....רק בסופו
והיה יומולדת 17 לבתי, שישישבת, יום האשה הבינלאומי...בקיצור אמול לקחתי דף רישום והכול נרשם באהבה ובשיא הכנות
גולת הכותרת....בעלי מנהל דף רישום משלו ואני מסייעת....וכן הוא מקבל חיבוק על ההבנה שצריך אחרת.....
שיהיה לכם לילה מושלםםםםםםםםםם ועשיה עם מירי ואיתי ועם כולםםםםםםםםםםם
כי יש לכל אחד מאיתנו את המישהו שייתן לו חיבוק ברגעי משבר וברגעי ההצלחה
המשך שבוע מצויין
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חיבוק - מכל הלב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!