10/10/2010 12:29
dany Posts: 19819
|
נשמע מעולה EFF כתב:
'והערה מקדימה: לאור המחקרים שקראתי, ואינני בטוחה כ"כ במהימנותם, מי שחושש מהשימוש בנייר כסף, אפשר להניח דף נייר כסף ומעליו נייר אפייה. כך שהדג יגע בנייר האפייה ולא בנייר הכסף. 1 דג דניס לסועד, להמליח ולפלפל (גם בבטן) להכניס לתוכו כוסברה, פרוסות מעגבניה אחת, פרוסות לימון ומעט שום כתוש. לחתוך כמה חתכים בדג למעלה ולהניח עליו פרוסות דקות מ-1/2 עגבניה עגבניה ופרוסות לימון. להניח על ניר כסף,להזליף כפית שמן זית על הדג ולסגור היטב את הניר. לאפות בתנור כ-20 דקות. (תלוי בגודל הדג)
|
07/10/2010 20:08
EFF Posts: 6392
|
'והערה מקדימה: לאור המחקרים שקראתי, ואינני בטוחה כ"כ במהימנותם, מי שחושש מהשימוש בנייר כסף, אפשר להניח דף נייר כסף ומעליו נייר אפייה. כך שהדג יגע בנייר האפייה ולא בנייר הכסף. 1 דג דניס לסועד, להמליח ולפלפל (גם בבטן) להכניס לתוכו כוסברה, פרוסות מעגבניה אחת, פרוסות לימון ומעט שום כתוש. לחתוך כמה חתכים בדג למעלה ולהניח עליו פרוסות דקות מ-1/2 עגבניה עגבניה ופרוסות לימון. להניח על ניר כסף,להזליף כפית שמן זית על הדג ולסגור היטב את הניר. לאפות בתנור כ-20 דקות. (תלוי בגודל הדג)
|